Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi esas yönetimde neler kopuyor neler konuşuluyor bunları tam olarak bilemeyiz
Benim şimdilik biraz dedikodulardan, biraz çevremden bildiğim, aralarını benim doldurduğum bir durum var (bunu destekleyecek bazı şeyler var ama onları toparlamakla uğraşamadım kusura bakmayın)

1- Dursun Özbek ve yakın çevresinin düşüncesi şu, Galatasaray'ın şampiyonluğunda esas pay kendilerine ait çünkü bu kadroyu onlar kuruyor, mali yapıyı onlar sağlıyor.
2- Okan hoca & Kavukçu ilişkisi burada aslında çok önemli, çok yakınlar ve Kavukçu her şartta hocanın tarafını tutuyor.
3- Dursun'un çevresindekiler bu nedenle Kavukçu'nun altını kazıyorlar çünkü divandakiler sevse de yönetimdekiler Okan hocaya karşı biraz negatifler. (Okan hoca olmasaydı 4 sene şampiyonluk olmazdı deniyor ama kimse Dursun başkan sayesinde demiyor, veya yönetimden kimseye iyi söz söylenmiyor muhabbeti)
4- Hoca bu sezon bittiğinde takımda ciddi bir revizyon talebinde bulunuyor.
5- Dursun Özbek ve yakın çevresi buna kesinlikle karşı çıkıyor. Hatta hocaya mesaj verircesine İcardi ile sözleşme muhabbeti yapıyor. Bunun sebebi ise Dursun Özbek'in mantığı şu, bu kadro 4 senedir şampiyonluk getiriyor, biz yine uygun gördüğümüz 2-3 transfer yaparız yine şampiyon oluruz.
6- Dursun'un çevresindekiler yine "başkanım bu kadroyu tekrar kurmaya, büyük paralar harcamaya, yeni isimlere gerek yok, siz zaten mükemmel bir kadro kurdunuz, kadro değişeceğine gerekirse hoca değişikliğine gidelim" muhabbeti çeviriyor.
7- Bu esnada yönetim içi karışıklıklar devamke.

1Erden Timur’un ekmeğini yiyor Dursun Bey, safi rüzgarlık yapmasın.
2.Buna ben de karşıyım. O koltuktaki adamın, Demokrasi’nin kılıcı gibi olması lazım. "Hocam da hocam" diye gezmemeli.
3.Dursun, ne TFF ne de rakipler karşısında varlık gösterebildi; her lafı yedi, sustu.
4.Hoca, 4 yılda ilk defa doğru bir şey düşünmüş.
5 ve 6. Dursun, Çakır’ı aldı, eyvallah ama bence futbolu bildiği için değil; bildiğini de düşünmüyorum. O yüzden çok fikir beyan etmesin.
7.Beceriksizler ordusu.

TT ve DM

Yedek kulübesi için çok güç katacak.

DM gerçi daha çok Florya sorumlusu gibi eskiden Ayhan Akman olduğu gibi bir şey.

Kesin değil ama

Muazzam tespit..
Başımızdaki adamların ne kadar beceriksiz ve Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar olduğunu hala kavrayamadı taraftarlar ve genel kurul.
Görev dağılımı konusunda çıkan haberlerede şaşırmıyorum.Çünkü adamların oraya gelme amacı Galatasaray ffalan feğil.Hepsi sözde Galatasaraylı.Yatıp kalksınlar Galatasraayda yönetici oluyorlar.Fbjkde olsalar kovularak yollanırlar.
4 yıl üst üste şampiyon olmuş başkan ve yöneticileri Fb'de olsa kovulur ha. Bunu inanarak yazıyorsan zaten diyecek bir şey yok.

Iyi yonetim iyi hoca iyi bir ekip kurar ve sanches Torreira sallai gibi adamlari sattığında ve para kazandiginda yerine ayni tipte dinamik adamlar alabilir. Ben okan hocamin bu sene değişim istedigini dusunuyorum. Umarim kaliteli bir ekibe bırakılır bu is

Evet cengiz rts biraz uçmuş. Feneri bir yil şikeyle, her turlu ahlaksızlıkla sampiyon yapabilen bir yonetim ciksa hepsinin heykelini stadın ortasına dikip sabah 7den akşam 10a kadar araliksiz yalayacak vaziyyetteler.

Muazzam tespit..
Başımızdaki adamların ne kadar beceriksiz ve Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar olduğunu hala kavrayamadı taraftarlar ve genel kurul.
Görev dağılımı konusunda çıkan haberlerede şaşırmıyorum.Çünkü adamların oraya gelme amacı Galatasaray ffalan feğil.Hepsi sözde Galatasaraylı.Yatıp kalksınlar Galatasraayda yönetici oluyorlar.Fbjkde olsalar kovularak yollanırlar.
ne anlatiyon birader ya

17/18 gollerini izliyorumda

Garry, Feghouli, Belhanda ne beslemişler öyle gomisi yahu hele garry aman aman

Gomis zaten tanju ve jardelden sonraki en iyi bitirici olabilir Galatasaray tarihindeki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt