- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Açıkladığım şekildeydi. Siz yanlış yorumluyorsunuz. Iyi gunlerYa birak. Simdiki haline bi sey demiyorum ama ilk ortaya ciktiginda gelene gecene tamam diyip satasmiyor muydun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkladığım şekildeydi. Siz yanlış yorumluyorsunuz. Iyi gunlerYa birak. Simdiki haline bi sey demiyorum ama ilk ortaya ciktiginda gelene gecene tamam diyip satasmiyor muydun?
Ne yapacak bizden Bayern munihe mi gidecekSane de bayildi arabistana zaten![]()
Şimdi esas yönetimde neler kopuyor neler konuşuluyor bunları tam olarak bilemeyiz
Benim şimdilik biraz dedikodulardan, biraz çevremden bildiğim, aralarını benim doldurduğum bir durum var (bunu destekleyecek bazı şeyler var ama onları toparlamakla uğraşamadım kusura bakmayın)
1- Dursun Özbek ve yakın çevresinin düşüncesi şu, Galatasaray'ın şampiyonluğunda esas pay kendilerine ait çünkü bu kadroyu onlar kuruyor, mali yapıyı onlar sağlıyor.
2- Okan hoca & Kavukçu ilişkisi burada aslında çok önemli, çok yakınlar ve Kavukçu her şartta hocanın tarafını tutuyor.
3- Dursun'un çevresindekiler bu nedenle Kavukçu'nun altını kazıyorlar çünkü divandakiler sevse de yönetimdekiler Okan hocaya karşı biraz negatifler. (Okan hoca olmasaydı 4 sene şampiyonluk olmazdı deniyor ama kimse Dursun başkan sayesinde demiyor, veya yönetimden kimseye iyi söz söylenmiyor muhabbeti)
4- Hoca bu sezon bittiğinde takımda ciddi bir revizyon talebinde bulunuyor.
5- Dursun Özbek ve yakın çevresi buna kesinlikle karşı çıkıyor. Hatta hocaya mesaj verircesine İcardi ile sözleşme muhabbeti yapıyor. Bunun sebebi ise Dursun Özbek'in mantığı şu, bu kadro 4 senedir şampiyonluk getiriyor, biz yine uygun gördüğümüz 2-3 transfer yaparız yine şampiyon oluruz.
6- Dursun'un çevresindekiler yine "başkanım bu kadroyu tekrar kurmaya, büyük paralar harcamaya, yeni isimlere gerek yok, siz zaten mükemmel bir kadro kurdunuz, kadro değişeceğine gerekirse hoca değişikliğine gidelim" muhabbeti çeviriyor.
7- Bu esnada yönetim içi karışıklıklar devamke.
Alman milli topcu arabistana giderse direkt vatandaşlıktan atarlarNe yapacak bizden Bayern munihe mi gidecek
Bassinlar parayı bak nasıl gidiyor
4 yıl üst üste şampiyon olmuş başkan ve yöneticileri Fb'de olsa kovulur ha. Bunu inanarak yazıyorsan zaten diyecek bir şey yok.Muazzam tespit..
Başımızdaki adamların ne kadar beceriksiz ve Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar olduğunu hala kavrayamadı taraftarlar ve genel kurul.
Görev dağılımı konusunda çıkan haberlerede şaşırmıyorum.Çünkü adamların oraya gelme amacı Galatasaray ffalan feğil.Hepsi sözde Galatasaraylı.Yatıp kalksınlar Galatasraayda yönetici oluyorlar.Fbjkde olsalar kovularak yollanırlar.
Safi seri sekilde panini swaplari yapacak gibi he motz?Aglayan ciktimi forumda suyun karsi tarafi transfer yapiyor diye
Yalanciyi sevmiyorlar nasilsaAçıkladığım şekildeydi. Siz yanlış yorumluyorsunuz. Iyi gunler
DM kim?TT ve DM
Yedek kulübesi için çok güç katacak.
DM gerçi daha çok Florya sorumlusu gibi eskiden Ayhan Akman olduğu gibi bir şey.
Kesin değil ama
Davala var heisnie hala gurbo adamların peşinden koşuluyor
gs tarihinde TEK-BİR gurbo transferi var mı iş yapmış olan
Hocam benden kaynakli olabilir yanlis yorumlamisim gibi kavramlar sizin sozlukte yok galiba. O nedenle tamamYalanciyi sevmiyorlar nasilsa
Hocam dm mertens galiba ..DM kim?
ne anlatiyon birader yaMuazzam tespit..
Başımızdaki adamların ne kadar beceriksiz ve Galatasaraylılıktan nasibini almamış adamlar olduğunu hala kavrayamadı taraftarlar ve genel kurul.
Görev dağılımı konusunda çıkan haberlerede şaşırmıyorum.Çünkü adamların oraya gelme amacı Galatasaray ffalan feğil.Hepsi sözde Galatasaraylı.Yatıp kalksınlar Galatasraayda yönetici oluyorlar.Fbjkde olsalar kovularak yollanırlar.
Ümit karan'da varDavala var heis