Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada ek yapayım hadi ileriyi şu şekilde kurdun, bunlara kim top taşıyacakLeao geldiği senaryo da 10'no ya Sane'yi çekmek daha mantıklı olur. Alman milli takımında ve Bayern de birçok sefer o mevkide oynadı. Barış yine söylüyorum inanılmaz bir fizği ve hızı var ama ne teknik kapasitesi ne pas yeteneği oranın oyuncusu yapamaz onu, ancak rakip defansı döver döver durur, hadi pas ve teknik kapasitesi yetse futbol oyun okuma yeteneği çok zayıf.
bizim bir diğer kangren noktamız geriden ileriye pas ile çıkamamaız daha doğrusu verimli pas ile çıkamamak, hızlı çıkış yapamamak. yine aynı senaryo gerçekleşir Uğurcan topu Osimhen'e şişirir, Osimhen topu Leao-Sane-Barış birine indirir, sonra forvete koşar, onlarda ona ara pası orta gol atmaya çalışırız. 6-8'i de yenilemek lazım, Tor yavaş yavaş yedeğe geçebilir, bu sene gerçekten kapasitesinin altındaydı.
Bu gerçekten iyi olur. Bu sene Torreira’nın ilk sezonlarındaki gibi domine ettiği bir tane lig avrupa farketmez maç var mı hatırlayan. Ama pasifize olduğu en az 10 maç sayarsın.
Lemina’da ise ilk Liverpool maçı , ilk TS maçı Onuahcu savunması gibi çok imza maçları var. Hatta arttırıyorum sezonun ilk yarısındaki tüm Avrupa maçlarının her maç Osi ve Uğurcan sonrası en iyi adamıydı.
Biri gidecekse Torreira gitmesi daha sağlıklı geliyor.
son gelişmeler nedir bumutumDevre arası 40 m euroluk orta saha deniyordu şimdi 30-35'e düşmüş yakında fırsat diye bekleriz son gün yine bir Vecino sokarlar.
üstat sana niye -20 iq yazmışlar.Gitmek icin yasi da uygun bence para kazanalim katılıyorum
Durumlar vahim muhtemelen Leao takıntımız var Barış'ı 10 numaraya kaydırıp karman çorman bir sisteme doğru gidecekmişiz.son gelişmeler nedir bumutum
özet
Odamızda posteri asılıydı şu kadronun, hey gidi
Günler..
Kazımcan’a sol bek rotasyonu için güvenemezsiniz. Hücumdaki iyi işleri yanıltıyor da Başakşehirde dahi savunma tarafı çok zaaf verdi.
adamın hayatı kurtuldu diğer türlü nijerya da mızrak atıyor olacaktı
kim söyledi bunlarıDurumlar vahim muhtemelen Leao takıntımız var Barış'ı 10 numaraya kaydırıp karman çorman bir sisteme doğru gidecekmişiz.
Orta saha bütçemiz 30-35 m euro varmış.
10+4 değişmezse kadro şişkin olduğu için el kol bağlı kalacakmış.
Bizim muhabirlerin ortak kanısı bunlarkim söyledi bunları
leao konusunda gardi devrededir muht. ama eksik fazlayken buna gerek var mı bilemedim. önce eksikler giderilmeli