Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize Luis Campos gibi futbol aklı lazım bu iş hoca veya başkana bırakılmamalı bunlar Gardi olmasa çoktan 100 yıl filan bırakmazlardı.

Dransfer şov zamanı geldi artık yönetim :

1780261628236.webp

Leao geldiği senaryo da 10'no ya Sane'yi çekmek daha mantıklı olur. Alman milli takımında ve Bayern de birçok sefer o mevkide oynadı. Barış yine söylüyorum inanılmaz bir fizği ve hızı var ama ne teknik kapasitesi ne pas yeteneği oranın oyuncusu yapamaz onu, ancak rakip defansı döver döver durur, hadi pas ve teknik kapasitesi yetse futbol oyun okuma yeteneği çok zayıf.
Bu arada ek yapayım hadi ileriyi şu şekilde kurdun, bunlara kim top taşıyacak :asd: bizim bir diğer kangren noktamız geriden ileriye pas ile çıkamamaız daha doğrusu verimli pas ile çıkamamak, hızlı çıkış yapamamak. yine aynı senaryo gerçekleşir Uğurcan topu Osimhen'e şişirir, Osimhen topu Leao-Sane-Barış birine indirir, sonra forvete koşar, onlarda ona ara pası orta gol atmaya çalışırız. 6-8'i de yenilemek lazım, Tor yavaş yavaş yedeğe geçebilir, bu sene gerçekten kapasitesinin altındaydı.

Leao----Sane-----Barış
--------Osimhen-------

Devre arası 40 m euroluk orta saha deniyordu sene sonu daha iyisi için parayı ayıralım dediler şimdi 30-35'e düşmüş yakında fırsat diye bekleriz son gün yine bir Vecino sokarlar.

Bu gerçekten iyi olur. Bu sene Torreira’nın ilk sezonlarındaki gibi domine ettiği bir tane lig avrupa farketmez maç var mı hatırlayan. Ama pasifize olduğu en az 10 maç sayarsın.

Lemina’da ise ilk Liverpool maçı , ilk TS maçı Onuahcu savunması gibi çok imza maçları var. Hatta arttırıyorum sezonun ilk yarısındaki tüm Avrupa maçlarının her maç Osi ve Uğurcan sonrası en iyi adamıydı.

Biri gidecekse Torreira gitmesi daha sağlıklı geliyor.

Gitmek icin yasi da uygun bence para kazanalim katılıyorum

Kazımcan’a sol bek rotasyonu için güvenemezsiniz. Hücumdaki iyi işleri yanıltıyor da Başakşehirde dahi savunma tarafı çok zaaf verdi.

Kazımcanın çalışkanlığına güveniyorum ben, yürekli bir çocuk. Bizde gayet iyi performans sergiledi bu yerli yokluğunda kesinlikle kolayca gözden çıkarılacak bir oyuncu değil bence.

Durumlar vahim muhtemelen Leao takıntımız var Barış'ı 10 numaraya kaydırıp karman çorman bir sisteme doğru gidecekmişiz.

Orta saha bütçemiz 30-35 m euro varmış.

10+4 değişmezse kadro şişkin olduğu için el kol bağlı kalacakmış.
kim söyledi bunları

leao konusunda gardi devrededir muht. ama eksik fazlayken buna gerek var mı bilemedim. önce eksikler giderilmeli

Yılın golünü Onachunun rovaşatamsı değişik şutu seçilmiş, zaten listenin tamamı Trabzon golü o nasıl iş ya.

Jakobsu sat Ake tarzı sol stoper/sol bek oynayabilecek bir adam al. Kazımcanı da takımda tut hem stoper rotasyonunu zenginleştir hem de sol bek açığını gider. Mevcut yabancı sınırında bu tip 2-3 mevkiyi oynayabilecek adamlar almak lazım Lemina da o yüzden kalmalı bence. Hem 6yı hem stoperi yedekliyor. Davinson-Abdülkerim-Ake-Lemina gibi bir rotasyon gayet yeterli olur stoper için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt