Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.846
- 25.833
- 2.893
Hakan'ı beğenirim ama TR'ye dönerse Hamit'e benzeyecek bence kariyer sonu. Biz alsak bile yüksek beklentim yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim arsivliyor ?Burhancan şimdiden sığınaklara kaçsın muhtemelen yiyeceği linçin haddi hesabı olmaz bu transfer dünyasında öyle büyük konuşulmaz.
Eski Italyadaki merih degil. Bi iki sene icinde coker adam.. Turk stoperlerin genelikle dusus yillari (buyuk kaptan haric).merih daha 28 yasindaymis yav
Fenerli tayfakim arsivliyor ?
Neden sürekli Fb'li hesaplara bu kadar inandığını hiç anlayamıyorum.Hakan fener olacak gibi fenerli hesaplar editleri girmeye başlamış.
Greenwood + Hakan beni yakar.
Musapin kaybolan ikiz kardeşiNeden sürekli Fb'li hesaplara bu kadar inandığını hiç anlayamıyorum.
Seçilse de alamayabilir ama bunların transfer haberleriyle kendinden geçişi çok komik. Kongre yapılarını da düşününce seçseler şaşırmamya safi seçilemeyecek ne çalhanı allah aşkına

Seçim gündemi olduğu için hareketli geçirmeleri normal sonuçta adamlar rekabet içerisinde gidip almaları kadar doğal bir şey yok.Neden sürekli Fb'li hesaplara bu kadar inandığını hiç anlayamıyorum.
Açıklar açıklarSeçim gündemi olduğu için sonuçta adamlar rekabet içerisinde gidip almaları kadar doğal bir şey yok. Yanlış bilmiyorsam cuma günü lansmanları var oraya 4 futbolcuyu net açıklayacak seviyeye getireceği konuşuluyordu.
Plan proje olmadan anlık tepkilere göre karar veren yönetim olduktan sonra hiçbir şey olmaz. İlk yarıda sakatlıklar çok oldu diye çok transfer yapacaktık, sakatlar iyileşti hemen karar değişti kiralıklara gittiler.Bu yonetimden fazla birsey bekliyoruz, bu arada yazin bizim transferler ifb ve tjk gibi cok olmayacak.
Az ve Oz olacak
onlar cok yapacak
Bernardo lazimPlan proje olmadan anlık tepkilere göre karar veren yönetim olduktan sonra hiçbir şey olmaz. İlk yarıda sakatlıklar çok oldu diye çok transfer yapacaktık, sakatlar iyileşti hemen karar değişti kiralıklara gittiler.
1 ay önce sorsan takım doymuş yarısı değişir diye düşünenler şuan yine 1-2 hamle ile geçiştirme derdine düştü.