Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan şimdiden sığınaklara kaçsın muhtemelen yiyeceği linçin haddi hesabı olmaz bu transfer dünyasında öyle büyük konuşulmaz.

Bu yonetimden fazla birsey bekliyoruz, bu arada yazin bizim transferler ifb ve tjk gibi cok olmayacak.

Az ve Oz olacak

onlar cok yapacak

Neden sürekli Fb'li hesaplara bu kadar inandığını hiç anlayamıyorum.
Seçim gündemi olduğu için hareketli geçirmeleri normal sonuçta adamlar rekabet içerisinde gidip almaları kadar doğal bir şey yok.

Yanlış bilmiyorsam cuma günü lansmanları var oraya 4 futbolcuyu net açıklayacak seviyeye getireceği konuşuluyordu.

Zaten 1-2 güne belli olur

Seçim gündemi olduğu için sonuçta adamlar rekabet içerisinde gidip almaları kadar doğal bir şey yok. Yanlış bilmiyorsam cuma günü lansmanları var oraya 4 futbolcuyu net açıklayacak seviyeye getireceği konuşuluyordu.
Açıklar açıklar

Ama aziz kazanacak ve hoca aykut olacak

Ruyasini gördük

Ben sana ne olacağını söylerim merak etme

Safi bence seçimi kazanacak.fb taraftarları para ve transferlerle hemen ikna oluyorlar. Safi bol keseden vaatleri sıralıyor

greenwood lewa guirasy ağlıyonuz da

2 ay sonra kanteyi sol açık oynatırken aykut

1780349464060.webp

Bu yonetimden fazla birsey bekliyoruz, bu arada yazin bizim transferler ifb ve tjk gibi cok olmayacak.

Az ve Oz olacak

onlar cok yapacak
Plan proje olmadan anlık tepkilere göre karar veren yönetim olduktan sonra hiçbir şey olmaz. İlk yarıda sakatlıklar çok oldu diye çok transfer yapacaktık, sakatlar iyileşti hemen karar değişti kiralıklara gittiler.

1 ay önce sorsan takım doymuş yarısı değişir diye düşünenler şuan yine 1-2 hamle ile geçiştirme derdine düştü.

Plan proje olmadan anlık tepkilere göre karar veren yönetim olduktan sonra hiçbir şey olmaz. İlk yarıda sakatlıklar çok oldu diye çok transfer yapacaktık, sakatlar iyileşti hemen karar değişti kiralıklara gittiler.

1 ay önce sorsan takım doymuş yarısı değişir diye düşünenler şuan yine 1-2 hamle ile geçiştirme derdine düştü.
Bernardo lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt