Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Uzun 5 yıllık tahmini maliyet = 50-60m
Hakan Ç. 3 yıllık tahmini maliyet = 30-40m

Hakan bizden sonra bonservissiz Arabistan, MLS vs. yapar ya da emekli olur. Can Uzun tutarsa uzun yıllar ihya eder. Tutmazsa da satıp maliyetinin bir kısmını çıkarırsın. Oyuncular bambaşka oyuncular. O yönden kıyas yapmak saçma olur. Ama yerli avantajı üzerinden okuyacaksak Hakan'ı pas geçip Can Uzun'u transfer etmek kulüp yöneticiliği adına daha doğru.
Can kac maas yazdin bu senaryoda heis ben 5 den asagi olcagini dusunmuyorum maas olarak.

Oğlumun adını Denis Keram Karam koyacağım.

Gerçek soyadım Karam çünkü

Keram Keramettin abiden yadigar

Oğlumun adını Denis Keram Karam koyacağım.

Gerçek soyadım Karam çünkü

Keram Keramettin abiden yadigar
1000075415.webp

4 ay sonra geliyor bıdık arkadaşlar

Elimizde büyüdün be mister astrolog
Ikinci üyeliğimde 12.5-13 yaşındaydım düşün,abim ve kuzenim buldu bu sergen zereni

Ortaklaşa kullanıp makara yapıyorlardı,bende arada giriyordum o vakitler

2015'ten sonra cok aktiftim

14 Kasim 1998 dogumluyum(28 yas)

bu çocuk denenilirdi.Erden Başkan o kadar önemli biri ki buralarda önemi ortaya çıkıyor işte.Piyasada bir çok yıldız fırsatı var iddaalı olacak belki ama Erden Başkan şuan yönetimde transferden sorumlu tek kişi olsaydı Galatasarayımız van djikida bu brezilyalı gencoyuda hatta rashfordu falanda ikna ederdi ki yemin ederim bruno fernandez için bile umutlanırdım.İnşallah tez vakitte çıkar

bu çocuk denenilirdi.Erden Başkan o kadar önemli biri ki buralarda önemi ortaya çıkıyor işte.Piyasada bir çok yıldız fırsatı var iddaalı olacak belki ama Erden Başkan şuan yönetimde transferden sorumlu tek kişi olsaydı Galatasarayımız van djikida bu brezilyalı gencoyuda hatta rashfordu falanda ikna ederdi ki yemin ederim bruno fernandez için bile umutlanırdım.İnşallah tez vakitte çıkar
Vallaha oyle bi soyledinki hepsini aldı gözümde

Can gelirse pes edip yabanci isini free modusa gecerler. Nasilsa bi moka yaramayacak yaptiklari kisitlama.

Yav twitterda da görüyorum böylelerini millet iyice hasta oldu herhalde adam belliki buralara gelmek istiyor sen teklif yapmıyorsun sonra diyorlarki niye oraya gittin yani garip garip işler bizim yönetim geziyor paraları saçma sapan adamlara basıyor hakan olunca bedavaya gelsin yok efendim 2m de maaş alsın ama başkasına gidince de taraftar twitterda saçma sapan laflar etmeye başlıyor, bizimkiler teklif yapmamiski yani adamın tercih ettiği de bir sey yok.Bizim teknik heyet,yonetimin iyi oyuncuya alerjisi var artık yani bu bir gerçek singo mingo falan 40-50m olacak en az maliyeti yüksek olacak sonra 5.hafta yedeğe düşecek başka oyuncu bakmıyorlar
%100
Kimse bizim kölemiz değil.

Hamburg ile Avrupa'nin icinden gecen Kevin Keegan abimiz kanser olmus. Yaradan sifa versin diyoruz kendisine.

1000035236.webp

Bu arada FB elinde Kante ve Guendouzi varken sürekli sakatlanan Hakan Çalhanoğlu gibi bir profile para akıtması çok iyi olur. Hem o ortasaha için yanlış profil, hem 2-3 ay sonra salmaya başlayacak bariz şekilde.
Hakan has GSli diyorsun yani. Hem fb’nin milyonlarını cukkalayacak hem de yan gelip yatıp fb’yi baltalayacak. Çok mantıklı

Can Uzun’un hala 35M basılcak adam olduğuna inanmıyorum. Dün ki rakibe karşı Mert Müldür bile iyi gözüküyordü.

İlk alacağım yerli Aral ya da Deniz Gül olur

Can Uzun u bu yabanci kuralinda ilk soyleyenlerdenim.Yasi 20 yabanci kurali var.Hakan C. gibi son donemece giren oyunculardan ziyade Can gibi getirisi olan oyunculara yonelmek lazim.Para verilecekse yasi gecmis oyunculara degil potansiyel oyunculara verilir.Ayrica Ab pasaportu var her turlu satisi olacak oyuncu.

yine galatasarayın ilgilendiği bir oyuncuya galatasaraylılar herkesten fazla para istiyor

muhabirler: can uzun için 40 milyon konuşuluyor

o sırada gsc: 40a vermezler 60-70 milyon konuşuluyor

osimhen 120e gidiyor

can 40 kenan 80a geliyor

ne dersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt