Thuram şöyle geliyor herhalde buradaThuram + Kenan'ı 120'ye paket yapıp yollasınlar.
Thuram şöyle geliyor herhalde buradaThuram + Kenan'ı 120'ye paket yapıp yollasınlar.
Bu oyuncu madem bu kadar büyük oyuncu Marsilya'yı CL'ye neden sokamadı arkadaş. Bu kadar da abartmaya gerek yok. Yok Osimhen ayarında falan.Greenwood büyük ihtimalle 10 tane falan muani eder.Her sene 100 tane gol atan takımda 10 gol atamadı muani , greenwood 2 senedir sezonun takımına girip 25-30 gol katkisi yapıyor o ligde.Biraz maseratiyle katırı kıyaslamak gibi olmuş
Osimhen vari para bir oyuncuya vermeyiz zaten onu unutmak lazim.ya birde bu adam en az 10 15 isteyecek banko bunuda düşünmek lazım
Yav bunlar benzer paraları zaten gidip 2-3 tane kaskala baglayacak her türlü can uzuna falan 40m bağlama hayalleri var en az 4-5 de maaş verirler.Boyle garip gurup herifler alacagina bir tane greenwood al en azından paran boşa gitmez
Onu hasan reyis gidip instadan zerbi denen hoca gorunumlu şahısa sorarak ogrenebilirsin dünyaları harcayıp rezil etti takımıBu oyuncu madem bu kadar büyük oyuncu Marsilya'yı CL'ye neden sokamadı arkadaş. Bu kadar da abartmaya gerek yok. Yok Osimhen ayarında falan.
O para transfer olmaz tabi. Bir çok yere gider o para. Bu sezon oyuncu satmadan harcayacağımız bonservis parası 80 civarı olur o da taksitli durum. Lakin ben Sara+ Sallai+Zaniolo vb. gibi oyuncuların satışıyla taksitli 120 civarı bir bonservis harcarız. 120 bonservisi de 3 yıla bölünür tabi.200 milyona deli kadro kurulur öyle bir trans bütçemiz olsa keşke
Adam 26 gol 11 asist yapmış bu sene toplam 3577 dakikada ne yapsın daha malmış ki girememiş marsilya da. Dream league soccer degil ki bu 48 gol 46 asist yapsın. Maksimumunu vermiş zaten ki bizim ligin kalitesini de tartişmayalım. Buraya baya bir büyük eleman bu bir gerçek.Bu oyuncu madem bu kadar büyük oyuncu Marsilya'yı CL'ye neden sokamadı arkadaş. Bu kadar da abartmaya gerek yok. Yok Osimhen ayarında falan.
Burada zaten sorun tamamen yıllardır yüksek maliyete yaptigimiz kötü transferler.En azından yüksek parayı katkı vermesi yüksek oyuncuya verelim diyorum 40 milyona can uzun alacağına başka mevkiden kısıp ekle yani keza muaniyi de artık kiralayamazsin bonservis verir juve falan ona 2 oyuncu maliyetine bir tane iyi adam alalım diyorum zaten os falan hepsi dahil 150 harcamamiz gerekiyorOsimhen vari para bir oyuncuya vermeyiz zaten onu unutmak lazim.
Tamamda bizim bir tane oyuncu eksigimiz yok ki, orta saha 2 , defansa 2, kanat oyuncusu, 10 numara, bir de forvet lazim derken bir oyuncuya o kadar para dokemeyiz yani
Enzo fernandez çöp demek ki çelsiyi konferansa bile sokamadıBu oyuncu madem bu kadar büyük oyuncu Marsilya'yı CL'ye neden sokamadı arkadaş. Bu kadar da abartmaya gerek yok. Yok Osimhen ayarında falan.
Saldırmak derken reis bizdemi istiyoruz ki hiç öyle bir sey görmedim çunkuYav Greenwood iyi hoş da sırf fenere gitmesin diye alakalı alakasız oyunculara saldırmak zorunda mıyız her sene abi biz?
Oyuncu kötü bir oyuncu dediğim yok ama Osimhen ayarında bir adamda değil. Bir kere top rakipteyken hiç olmayan bir eleman tamamen bireysel bir oyuncu. Sadece gol- asiste bakmaktan ziyade direk takım oyununa ve o oyunu ne kadar yükselttiği daha önemli bana göre. Mesela ben G. Simeone'yi daha çok beğeniyorum.Adam 26 gol 11 asist yapmış bu sene toplam 3577 dakikada ne yapsın daha malmış ki girememiş marsilya da. Dream league soccer degil ki bu 48 gol 46 asist yapsın. Maksimumunu vermiş zaten ki bizim ligin kalitesini de tartişmayalım. Buraya baya bir büyük eleman bu bir gerçek.
Önceki mesajımda yazmaya unuttum. Ne Torreia ne Lemina uzun pas atabiliyorlar. Sane, BAY veya Osimhen'i ne zaman uzun pas ile rakibin arkasına sarktılar hatırlamıyorum.Hakan hakkinda daha once dusuncelerimi yazmistim ama o zaman 12+2 olarak konusuluyordu.
simdi 10+4 olunca Hakan gelecekse makul fiyata bence alinsin. Hem bizim duran top sorununu da cozer, sonunda frikiklerden goller izleriz.
40a can mi 60a mi kenan mi
Anlaştıysa anlaştı bizene 33 yaşında ki adama 10 maaş 20 bonservis mi vermemiz gerekiyor Galatasaraylı diyeHakan fb ile anlaştı deniliyor ve bizden çıt yok adam heryerde çocukluk aşkım Galatasaray deniliyor ama alınmıyor
Biz istemiyoruz da, Fenere gideceğine biz alalım tarzı kurulan mantık yanlış bence ondan dedimSaldırmak derken reis bizdemi istiyoruz ki hiç öyle bir sey görmedim çunku
Enzo fernandez çöp demek ki çelsiyi konferansa bile sokamadı
Bruno fernandes çöpün çöpü çünkü 50 senedir hiçbir yere sokamadı kazandıramadı
Oyuncu kötü bir oyuncu dediğim yok ama Osimhen ayarında bir adamda değil. Bir kere top rakipteyken hiç olmayan bir eleman tamamen bireysel bir oyuncu. Sadece gol- asiste bakmaktan ziyade direk takım oyununa ve o oyunu ne kadar yükselttiği daha önemli bana göre. Mesela ben G. Simeone'yi daha çok beğeniyorum.