GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 314

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,5K
Sayfa
314/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Greenwood büyük ihtimalle 10 tane falan muani eder.Her sene 100 tane gol atan takımda 10 gol atamadı muani , greenwood 2 senedir sezonun takımına girip 25-30 gol katkisi yapıyor o ligde.Biraz maseratiyle katırı kıyaslamak gibi olmuş
Bu oyuncu madem bu kadar büyük oyuncu Marsilya'yı CL'ye neden sokamadı arkadaş. Bu kadar da abartmaya gerek yok. Yok Osimhen ayarında falan.

ya birde bu adam en az 10 15 isteyecek banko bunuda düşünmek lazım
Osimhen vari para bir oyuncuya vermeyiz zaten onu unutmak lazim.

Yav bunlar benzer paraları zaten gidip 2-3 tane kaskala baglayacak her türlü can uzuna falan 40m bağlama hayalleri var en az 4-5 de maaş verirler.Boyle garip gurup herifler alacagina bir tane greenwood al en azından paran boşa gitmez

Tamamda bizim bir tane oyuncu eksigimiz yok ki, orta saha 2 , defansa 2, kanat oyuncusu, 10 numara, bir de forvet lazim derken bir oyuncuya o kadar para dokemeyiz yani

200 milyona deli kadro kurulur öyle bir trans bütçemiz olsa keşke
O para transfer olmaz tabi. Bir çok yere gider o para. Bu sezon oyuncu satmadan harcayacağımız bonservis parası 80 civarı olur o da taksitli durum. Lakin ben Sara+ Sallai+Zaniolo vb. gibi oyuncuların satışıyla taksitli 120 civarı bir bonservis harcarız. 120 bonservisi de 3 yıla bölünür tabi.

Bu oyuncu madem bu kadar büyük oyuncu Marsilya'yı CL'ye neden sokamadı arkadaş. Bu kadar da abartmaya gerek yok. Yok Osimhen ayarında falan.
Adam 26 gol 11 asist yapmış bu sene toplam 3577 dakikada ne yapsın daha malmış ki girememiş marsilya da. Dream league soccer degil ki bu 48 gol 46 asist yapsın. Maksimumunu vermiş zaten ki bizim ligin kalitesini de tartişmayalım. Buraya baya bir büyük eleman bu bir gerçek.

Osimhen vari para bir oyuncuya vermeyiz zaten onu unutmak lazim.

Tamamda bizim bir tane oyuncu eksigimiz yok ki, orta saha 2 , defansa 2, kanat oyuncusu, 10 numara, bir de forvet lazim derken bir oyuncuya o kadar para dokemeyiz yani
Burada zaten sorun tamamen yıllardır yüksek maliyete yaptigimiz kötü transferler.En azından yüksek parayı katkı vermesi yüksek oyuncuya verelim diyorum 40 milyona can uzun alacağına başka mevkiden kısıp ekle yani keza muaniyi de artık kiralayamazsin bonservis verir juve falan ona 2 oyuncu maliyetine bir tane iyi adam alalım diyorum zaten os falan hepsi dahil 150 harcamamiz gerekiyor

Adam 26 gol 11 asist yapmış bu sene toplam 3577 dakikada ne yapsın daha malmış ki girememiş marsilya da. Dream league soccer degil ki bu 48 gol 46 asist yapsın. Maksimumunu vermiş zaten ki bizim ligin kalitesini de tartişmayalım. Buraya baya bir büyük eleman bu bir gerçek.
Oyuncu kötü bir oyuncu dediğim yok ama Osimhen ayarında bir adamda değil. Bir kere top rakipteyken hiç olmayan bir eleman tamamen bireysel bir oyuncu. Sadece gol- asiste bakmaktan ziyade direk takım oyununa ve o oyunu ne kadar yükselttiği daha önemli bana göre. Mesela ben G. Simeone'yi daha çok beğeniyorum.

Hakan hakkinda daha once dusuncelerimi yazmistim ama o zaman 12+2 olarak konusuluyordu.

simdi 10+4 olunca Hakan gelecekse makul fiyata bence alinsin. Hem bizim duran top sorununu da cozer, sonunda frikiklerden goller izleriz.
Önceki mesajımda yazmaya unuttum. Ne Torreia ne Lemina uzun pas atabiliyorlar. Sane, BAY veya Osimhen'i ne zaman uzun pas ile rakibin arkasına sarktılar hatırlamıyorum.
Ilkay'i isteyen teknik heyet Hakan'i neden istemez anlamıyorum

Greenwood'u biz istemiyoruz ki Roma ve fener istiyor.

Roma tarafı 30 m euro teklif etmiş Marsilya kabul etmiyor, tahminim fener tarafı oyuncuyu çift haneli maaşla ikna etmiştir Marsilya tarafı daha belirsiz 50 m euro istiyor onuda fener çıkarıp veremez muhtemelen oyuncu üstünden kulübüne mobbing yaptırıp Marsilya'nında acil satış yapması gerektiği için alabilecekleri varsayımını yürütüyorlar.

Enzo fernandez çöp demek ki çelsiyi konferansa bile sokamadı

Bruno fernandes çöpün çöpü çünkü 50 senedir hiçbir yere sokamadı kazandıramadı
Oyuncu kötü bir oyuncu dediğim yok ama Osimhen ayarında bir adamda değil. Bir kere top rakipteyken hiç olmayan bir eleman tamamen bireysel bir oyuncu. Sadece gol- asiste bakmaktan ziyade direk takım oyununa ve o oyunu ne kadar yükselttiği daha önemli bana göre. Mesela ben G. Simeone'yi daha çok beğeniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt