Sadri Baykam
Büyük Kaptan
Can alınmasın demedim ki 50n varsa gwod alırsın,bruno bile alırdın carrickle uçmasa çok büyük paralar bunlar daha mantıklı değerlendirebilirsin madem veriyonBir Arap daha alırız arkadaş olarak Amine gouri
Can alınmasın demedim ki 50n varsa gwod alırsın,bruno bile alırdın carrickle uçmasa çok büyük paralar bunlar daha mantıklı değerlendirebilirsin madem veriyonBir Arap daha alırız arkadaş olarak Amine gouri
Grennwoodun yüzde 60i diyor 50 milyoneuro. Yüzde 40 i manuda. Yoksa buyursun gelsinCan alınmasın demedim ki 50n varsa gwod alırsın,bruno bile alırdın carrickle uçmasa çok büyük paralar bunlar daha mantıklı değerlendirebilirsin madem veriyon
O avatar ne lanDiaz can ezalzuli
İyi olurdu
Dursun başkanı tebrik ediyorum futboldan anlıyor.
Ya Sadri senin o avatarlarına boydan gireyim.Diaz can ezalzuli
İyi olurdu
Bu hafta sonu Real'de baskanlik secimi var orasi da onemli.Brahim Diaz ihtimali varsa her türlü zorlanmalı. Tam aradığımız adam Odegaard ile birlikte onların olma ihtimalini görmediğim için Can Uzun'a sıcak bakıyorum şahsen. Bu isimler oluyorsa işler tamamen değişir.
Yok 500 milyonGrennwoodun yüzde 60i diyor 50 milyoneuro. Yüzde 40 i manuda. Yoksa buyursun gelsin
Büyük cimbomlu hakanO avatar ne lan
Öner bir tane onu yapimYa Sadri senin o avatarlarına boydan gireyim.
Bu hafta sonu Real'de baskanlik secimi var orasi da onemli.
Eger Perez kazanirsa Mourinho'yu resmi olarak aciklayacak. Ardindan Nico Paz'i geri alacakmis. Paz geri gelirse Diaz cidden satilabilir.
Riquelme secilirse, iki tane dunya yildizi ile anlastigini zaten duyurdu. Bu iki isim kimdir bilinmiyor ama bazilarina gore Haaland bunlardan biri olabilir diyor. Ayrica Ispanyol oyunculara da agirlik vermek istermis (ozellikle suanki Milli takimda hic Real Madridli oyuncunun olmamasindan dolayi rahatsizmis).
Cafer denilen forum kişisini engelledim
Hocam 50 var galiba fiyatı.akliouche veya diaz can katar yav
Barış - Can - Kenan1,2 duble atında Kenan Yıldızı alak
Barış - Can - Kenan
Şu hatta yakışır bir şarkı olur.
Beşinci yıldız göğsüme kon
Şampiyonsun Cimbombom
Yirmi beş mi çok yakışır
Rakiplerin de gözü alışır
Herkes yatar aslan çalışır
Korkusu yok