Ali Gece
Büyük Kaptan
reis adam leş olsa ajax niye alsın, belli ki bir potensiyel görmüşler.leş herifin teki heis
reis adam leş olsa ajax niye alsın, belli ki bir potensiyel görmüşler.leş herifin teki heis
Torreira yedegede gecebilir önüne as oyuncu alınsın ama gitmek istemezse yedegimide bulunsun. Adam ırgat gibi oynuyor bu herifin düşmesi normal olabilirRecepe kalsa Gs tarihinin en istikrarli orta sahasi toreira 2 .yil gonderilmeliydi
Herkes hata yapabilir Ali gecereis adam leş olsa ajax niye alsın, belli ki bir potensiyel görmüşler.
CL de oynamak ister, neden gitsin ki. Ben olsam ben de gitmeyebilirdim Real'den oraya.Brahim Diaz Juventus'a gitmek istemiyor. Yeni teknik direktör açıklandıktan sonra öncelikle Real Madrid'de forma giymek için mücadele etmek istiyor. [Sky Sport]
Şu an ne halde bilmiyom Avrupa'da izlemedim belki gelişmiştir. Trabzon'da izlerken ne kazma bir herif dedim Ajax aldiAjax'in son 5 yilda 50 tane karavana transferi var belkide daha da fazladır. Yakında Fener gibi kürek sporuna geçiş yapabilirler.
Ahmetcan bildiğin kazma bir stoper, Trabzon zamanında iyi satmış yoksa şuan elinde olsaydı kimse para verip almazdı.
Konya'daki Adil bundan farklı değil sadece daha yaşlı versiyonu.
Ajaxlilar da aynısını söylüyor artıkŞu an ne halde bilmiyom Avrupa'da izlemedim belki gelişmiştir. Trabzon'da izlerken ne kazma bir herif dedim Ajax aldi
reis adam leş olsa ajax niye alsın, belli ki bir potensiyel görmüşler.
reis adam leş olsa ajax niye alsın, belli ki bir potensiyel görmüşler.
Bize brahim diazi getir satoheis ajax 23 yaşında bi herifi kiralık göndermişse kurtulmağa uğraşıyor demek oluyor genelde
ben izlemiştim herifi alanya fln ayarında bi tip
Can uzun gelsin tamamda 40 milyon Euro nedir. Kendileri oynatmamis adamı.boş çıkacak olsa da o riski alarak yerli transferi yapmalıyız
takım için çok önemli yerliler
full yabancı olunca aynı kimyayı yakalamak kolay değil
Benden bile korkmuyon necatiden korkuyon sevdim seniNecati online olunca forumdan uzaklaşmak gerekiyor
Herkes hata yapabilir Ali gece
Anadoludan direk Avrupa yapip da cuvalllayan bir ton adam var bu da onlardan biri olur ..Vaktiyle En iyilerden dedigimiz Caglar ve Cengiz prime yaslarinda buraya donmek zorunda kaldi.. Emre Demir Bertug Yildirim Ali Akman daha esamesini okuyamadigim bir suru adam cogunun sonu ayni ..
heis ajax 23 yaşında bi herifi kiralık göndermişse kurtulmağa uğraşıyor demek oluyor genelde
ben izlemiştim herifi alanya fln ayarında bi tip
Ahmetcan Kaplan transfer listesinden çıkarılmıştır...Ajax'in son 5 yilda 50 tane karavana transferi var belkide daha da fazladır. Ahmetcan da bunlardan sadece bir tanesi . Yakında Fener gibi kürek sporuna geçiş yapabilirler.
Ahmetcan bildiğin kazma bir stoper, Trabzon zamanında iyi satmış yoksa şuan elinde olsaydı kimse para verip almazdı.
Konya'daki Adil bundan farklı değil sadece daha yaşlı versiyonu.
necati'den niye korkayım yavBenden bile korkmuyon necatiden korkuyon sevdim seni
Aral, Deniz, Zeki, Mithat, Can, Başar bunlara kesin gitmeliyiz.boş çıkacak olsa da o riski alarak yerli transferi yapmalıyız
takım için çok önemli yerliler
full yabancı olunca aynı kimyayı yakalamak kolay değil