GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 333

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
329,3K
Sayfa
333/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax'in son 5 yilda 50 tane karavana transferi var belkide daha da fazladır. Ahmetcan da bunlardan sadece bir tanesi . Yakında Fener gibi kürek sporuna geçiş yapabilirler.

Ahmetcan bildiğin kazma bir stoper, Trabzon zamanında iyi satmış yoksa şuan elinde olsaydı kimse para verip almazdı.

Konya'daki Adil bundan farklı değil sadece daha yaşlı versiyonu.

Ajax'in son 5 yilda 50 tane karavana transferi var belkide daha da fazladır. Yakında Fener gibi kürek sporuna geçiş yapabilirler.

Ahmetcan bildiğin kazma bir stoper, Trabzon zamanında iyi satmış yoksa şuan elinde olsaydı kimse para verip almazdı.

Şu an ne halde bilmiyom Avrupa'da izlemedim belki gelişmiştir. Trabzon'da izlerken ne kazma bir herif dedim Ajax aldi

reis adam leş olsa ajax niye alsın, belli ki bir potensiyel görmüşler.

Anadoludan direk Avrupa yapip da cuvalllayan bir ton adam var bu da onlardan biri olur ..Vaktiyle En iyilerden dedigimiz Caglar ve Cengiz prime yaslarinda buraya donmek zorunda kaldi.. Emre Demir Bertug Yildirim Ali Akman daha esamesini okuyamadigim bir suru adam cogunun sonu ayni ..

Herkes hata yapabilir Ali gece
Anadoludan direk Avrupa yapip da cuvalllayan bir ton adam var bu da onlardan biri olur ..Vaktiyle En iyilerden dedigimiz Caglar ve Cengiz prime yaslarinda buraya donmek zorunda kaldi.. Emre Demir Bertug Yildirim Ali Akman daha esamesini okuyamadigim bir suru adam cogunun sonu ayni ..
heis ajax 23 yaşında bi herifi kiralık göndermişse kurtulmağa uğraşıyor demek oluyor genelde

ben izlemiştim herifi alanya fln ayarında bi tip
Ajax'in son 5 yilda 50 tane karavana transferi var belkide daha da fazladır. Ahmetcan da bunlardan sadece bir tanesi . Yakında Fener gibi kürek sporuna geçiş yapabilirler.

Ahmetcan Kaplan transfer listesinden çıkarılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt