Polonyalı futbolcularda bu kaynak en iyilerden diye biliyorum. Yıllık 20 milyon euro diyor bonuslarla. Herhalde 10 milyon bonus olmaz 15+5 gibi sanırım yıllık teklif.
Burasj fb kafasına gecmis bunlar da
Polonyalı futbolcularda bu kaynak en iyilerden diye biliyorum. Yıllık 20 milyon euro diyor bonuslarla. Herhalde 10 milyon bonus olmaz 15+5 gibi sanırım yıllık teklif.
Önce imzayı atacak reisİlk bonustan yatar bu transfer
Singo'da aynı hatayı yaptık. Bizim potansiyele 30-40 milyon verecek paramız yok. 30-40 milyon veriyorsan çıkacak sahaya ve direk takımı taşıyacak, tamamen hazır oyuncu olacakKesinlikle dogru bir yaklasim zaten 20 yasinda olmus bir bundesliga topcusu icin 100 milyon civari konusulurdu bizim gibi kulupler icin fazla luks bir hamle olur..
Hepsini gectim 2 gundur soyluyorum Can bizim aradigimiz adam degil kesinlikle cok iyi topcu olabilir ilerde ama bizim aradigimiz 10 no cok daha farkli bir profil olmali .. En yakin ornek bize Arda Guler profili biri lazim ..
Bugun Kenan cok iyi topcu mu evet ama bizim ihtiyacimiz su an Kenan mi kesinlikle degil ..Can isine boyle bakmak lazim Chelsea alsir 40a saga sola kiralayip pisecek mi diye bekler bizim oyle lukslerimiz olamaz
Kimi bulmuş reis konate miMourinho şerefsizi kendisi gibi stoper bulmuş, bayılıyor böyle oyunculara kendisi.
Yani lewa yetenekli falan iyi guzel ama 38 indeki adama 10 M ve bonuslar , buyursunlar alsinlar yav. Gerci safi secilmeyecek ama belki aziz "ugrasmis, biz bitirelim hazirdaysa" diyebilirFenerbahçe'nin yeni başkanı Hakan Safi seçilirse, kendisi ilk önce Robert Lewandowski transferini açıklamak istiyor.
Lewa için sunulan teklifin detayları;
- CL katılım bonusu
- Lig şampiyonluğu bonusu
- 2+1 yıllık sözleşme
- Senelik 10 M€ garanti maaş + bonuslar
(Nico Schira)
Bu @Mustafa Alp Demirci nin suçu neEkli dosyayı görüntüle 325115
Ekli dosyayı görüntüle 325119
Transferler biraz daha gecikirse yönetime bu şekilde tepeden inme bir tepki göstermek zorunda kalacağız malesef
Ülke futbolu adina üzücü..Yani lewa yetenekli falan iyi guzel ama 38 indeki adama 10 M ve bonuslar , buyursunlar alsinlar yav
Can abim hoşgeldin sefa getirdinYani lewa yetenekli falan iyi guzel ama 38 indeki adama 10 M ve bonuslar , buyursunlar alsinlar yav
Fenerbahce icin oncelik her zaman koyun taraftarina cobanlik yapmakÜlke futbolu adina üzücü..
Bu @Mustafa Alp Demirci nin suçu ne
Haberim olmadan Can uzun 40 M Euro yerine 4M TL ye ben mi transfer oldum diye hayatimi anlik sorguladim bu kibarliktan sonraCan abim hoşgeldin sefa getirdin
Ligde is yapacagi ve 10 fener penaltisi banko eyvallahta yani...Sahsen Muriq yerine Lewayi almalarini tercih ederim ..38 yasinda Dzeko kadar katki vermesi soz konusu bile degil
Sakatlanma olasılığı yüksek zatenSahsen Muriq yerine Lewayi almalarini tercih ederim ..38 yasinda Dzeko kadar katki vermesi soz konusu bile degil