GSCimbom
Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv
Recep Buruk

Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 364

Recep Buruk ·

Cevap
10K
Okunma
328,9K
Sayfa
364/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize bu arada net stoper lazım baba stoper lazım Van Dijk tarzı bir lider lazım.

Bu sene her zaman yaptığımız iyi defans anlayışını son dönem hiç yapamadık sürekli gol yedik inanılmaz savruk bir defans hattımız vardı en az orta saha kadar burayada bir çözüm bulmak gerekiyor.

Can uzun tam manasıyla orta saha mı canım şimdi umut

Daha çok forvet arkası bilemedim 10 o da klasik 10 değil
Bizim takımda 10 numaradan çok 9.5 numara oynattığımız için isteniyor diye tahmin ediyorum direk kontenjanıda düşürmüş olacak.

Osimhen gibi yıpratıcı bir adam varken yarattığı boşluklara sahte 9 sokmak bana mantıklı geliyor çünkü 2 stoperi genelde Osi çekiyor yay üstü ya da o bölgeler sürekli boş kalıyor hem şutla gol atabileceğin hem dripling yapabileceğin hem de basit oynayıp rahatlıkla pozisyona sokabilecek durumda oluyoruz.

Bizim takımda 10 numaradan çok 9.5 numara oynattığımız için isteniyor diye tahmin ediyorum direk kontenjanıda düşürmüş olacak.

Osimhen gibi yıpratıcı bir adam varken yarattığı boşluklara sahte 9 sokmak bana mantıklı geliyor çünkü 2 stoperi genelde Osi çekiyor yay üstü ya da o bölgeler sürekli boş kalıyor hem şutla gol atabileceğin hem dripling yapabileceğin hem de basit oynayıp rahatlıkla pozisyona sokabilecek durumda oluyoruz.
O zaten ihtiyaç da orta saha problemimizi çözmüyor bi 8 bi 6 gerek

Daha orta saha diyebileceğimiz bir amc gerek kastettiğim o, can uzunu forvet olarak değerlendir

O zaten ihtiyaç da orta saha problemimizi çözmüyor bi 8 bi 6 gerek

Daha orta saha diyebileceğimiz bir amc gerek kastettiğim o, can uzunu forvet olarak değerlendir
Thuram çözeriz gibi geliyor yanına her şey olabilir kestiremiyorum eğer Hakan fener işi olmazsa günün sonunda o iş bizede dönebilir. Ama bu seferde dripling gücü eksik kalabilir onu da Can ile 9.5 numara olarak çözebiliriz.

Thuram - Hakan
Lemina - Torreira​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt