Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kol, şort, sırt, kol altı gibi yerler de daha var. Bir an önce bitmesi lazım bu işlerin ve geçen sene bu 35-40 ise bu sene 45-50 milyon olmalı.

En azından göğüs sponsorları, kallavi sayılabilecek transferlere de birşeyler yapmaya davet etsek iyi olur. Pasifik +2 milyon daha verip osimhen ile reklam cekecekmis. Bu rakamı dahada arttırmanın yollarına bakmak lazım

Vlahoviç haberlerini okurken bu haber aklınıza gelsin ve en azından bize geleceğine pek inanmayın. 20 milyon imza parası istemiş kendisi Juve'den yuh.

Neye göre yanlış düşünce yaw karar mercii sen misin bu konuda? katılmayabilirsin en fazla

Osimhen'in üst modeli diye bir şey yok, 1-2 tık kötüsünü bile alamayız orası net.

Ama 75 verdiğin adamın 31-32 yaşında free kalmasındansa 29-30 yaşında 80-90a satmak istemek sana göre mantıksız olabilir ama bize göre değil.

300-400 milyonluk bütçeyi biz mi yönetiyoruz herhalde kulüp düşünecek, atıyorum ben 4-5 sene sonra dünyanın en iyi topçusu olacak ve şu anda 3 milyon euro olan bi çocuğu önersem ne önemi var? kulüp beni mi dinleyecek

çözümü de vermeliymişiz :asd:
Kulubun bizi dinledigi yok ama bizim kadar herseye burnunu sokan ve sosyal medyadan bunu yonetime kadar ileten baska bir taraftar da var mi acaba?

Yoksa sen 2 sonrasi icin "satilabilir" diyebilirsin (olabilir tabi belki kendi gitmek ister ya da cok super bir teklif gelir falan filan) ama bende 2 sene sonrasi kimi almayi dusunursun o zaman amac sirf para kazanalim ise (Melih ticaret yonden yaklastigi icin sorum da oyleydi, benim soruma cevap da vermiyor saklandi galiba) sen de diyorsun ki: "kulup dusunsun yaa".

Kulup zaten kararlari aliyor ama sende taraftar olarak bir fikir ortaya atiyorsan ve 2 sene sonrasini, sanki o denli orta-uzun vadeli planlamayi bilen bir kulube donustuk de o zaman elestirmeyeceksiniz gelen her kimse Osimhen yerine, cunku bugunden gonderirken biliyorsunuz bunlari demeye getirdim.

Yoksa Allah haric kim bilir 2 sene sonrasini?

Bizim oyuncu satıp yerine benzerini uygun fiyatla alıp boslugunu dolduracak bir vizyonumuz yok. Oyle bir yapılanmamız, profesyonel yapılanmamız ya da becerikli yoneticmiz de yok.
Sacha Boey iyi paraya gitti gelen parayı çöp edip sonra üstüne bir o kadar daha verip Singo aldık.
Yıllar once Ndiaye gittiginde de yerine kimseyi alamadık.
Osimhen giders olacak olan İcardi'nin kalması ve 20-30 milyonluk Oh, duran benzeri bir adamın gelmesi olur iyi ihtimalle, kotusu gomisin gidisinde oldugu gibi forvetsiz kalmak olur.
Son 10 yıla bakıldıgında Fenerbahce ya da Besiktas kadar kötü oldugumuz tek yer transfer konusu.
Bu sene Icardi ye sozlesme teklifi ile transfer sezonuna başlamak zaten anlamsız bir hareketti.
Duran'ın gündem olması ise aslında komedi. Rusyada bile top oynayamamıs bir adamdan bahsediyoruz. Ayrıca 10-15 milyon para verilecekse dünyada başka forvet mi yok da aynı adam üzerinden dönüp duruyoruz.
Su an gercekten iyi yönetilen bir kulüp olsak, gecen sene sonu yaşanan durumdan sonra Lemina, İcardi ile vedalasılmıs, torreirayı net rotasyon oyuncusu yapacak iki ortasahadan birisi netleşmiş, bir 10 büyük oranda bitirilmiş olurdu. Sanchez'i gönderip bir as bir de sol yedek stoper icin gorusmeler yapılıyor olurdu. Belki forvet yedegi icin beklenirdi. Sol kanat eksigi icin Aral coktan bitmis olurdu.
Biz hala son ihtimal bize gelecek olan bernardo silva ve futbolu halısaha da bile oynayacak mecali olmayan tatil adamı icardinin keyfini bekliyoruz.
Cünkü menejerin önderdigi ve herkesin zaten piyasada oldugu oyuncular dısında oyuncu bulamayacak bir transfer komitemiz var.
Forumun gecen yılına bakın Temmuz ortasına kadar yangın yapmayın diyenler bugün de onu yazıyor. Fakat gecen sene de ortasaha eksikti, gecen sene de sol stoper eksikti, gecen sene de 10 numara eksikti ve hayatımıza eksik olarak devam ettik, devre arası da bunlar eksik olmaya devam etti.
Fener bu kadar beceriksiz olmasa, Apokerim biyonik adam olmasa, su an cok farklı seyler konulusurdu.

Vlahoviç haberlerini okurken bu haber aklınıza gelsin ve en azından bize geleceğine pek inanmayın. 20 milyon imza parası istemiş kendisi Juve'den yuh.

Juventus 85m para bayıldı bi de buna utanmadan imza parası istemiş köpek. O yüzden osimheni 1 sene daha oynatıp satmamız lazım 75-80m verdiğimiz adam bedava gitse kafayı yeriz burda

Kulubun bizi dinledigi yok ama bizim kadar herseye burnunu sokan ve sosyal medyadan bunu yonetime kadar ileten baska bir taraftar da var mi acaba?

Yoksa sen 2 sonrasi icin "satilabilir" diyebilirsin (olabilir tabi belki kendi gitmek ister ya da cok super bir teklif gelir falan filan) ama bende 2 sene sonrasi kimi almayi dusunursun o zaman amac sirf para kazanalim ise (Melih ticaret yonden yaklastigi icin sorum da oyleydi, benim soruma cevap da vermiyor saklandi galiba) sen de diyorsun ki: "kulup dusunsun yaa".

Kulup zaten kararlari aliyor ama sende taraftar olarak bir fikir ortaya atiyorsan ve 2 sene sonrasini, sanki o denli orta-uzun vadeli planlamayi bilen bir kulube donustuk de o zaman elestirmeyeceksiniz gelen her kimse Osimhen yerine, cunku bugunden gonderirken biliyorsunuz bunlari demeye getirdim.

Yoksa Allah haric kim bilir 2 sene sonrasini?
kulübün gidenin yerini doldurmada rezil olduğu net, ama 90a osiyi satıp 40-50 milyona adam alınacak onu da bi zahmet kulüp bulabilsin anlamında dedim

Melihin yazdığında da bi problem yok bence, sonrasını hiç düşünmeden satılmalı da diyebilir

Bizimkilerin gerçekten düşüncesi buysa çok mantıklı ve Vlahovic tarzında oyuncu aramıyoruz demektir zaten

Neyse Osimhen varken tadini cikarin 2-3 sene sonra kim burada olur kim olmaz bilemeyiz.

Osimhen gibi oyuncular bu erken yasta bizim ulkeye 30 yilda bir geliyor o da tesadufen bir firsat olarak onune cikarsa yani, Osimhen sonrasi gorecegiz hangi seviye forvetler sari kirmizi formayla sahada olacagini.

Elde hesap makinesiyle 2-3 sene sonrasina kafa yormak bizim futbol ulkemizde cok luzumsuz seyler, daha bu yaz donemi kim ne yapacak bilmiyorlar 2-3 sene sonrasini ne yapim ben?

2 ayda bir yabanci kurali konusulan bir ulkeyiz sonucta.

Can Uzun’un mevcut hali o paraları etmez.

Potansiyel olarak edebilir, dolayısıyla o potansiyele ulaştırabilir misin?

Can bizim ihtiyacımız olan playmaker da değil, Ilic tarzı bir oyuncu gibi geldi bana daha çok.
Takım oyunu çekip çeviren kolay top kaybetmeyen pasör oyun kurucu diye bağırıyor yine alakasız profilde oyuncuların peşinde koşuyoruz.

Can Uzun’un mevcut hali o paraları etmez.

Potansiyel olarak edebilir, dolayısıyla o potansiyele ulaştırabilir misin?

Can bizim ihtiyacımız olan playmaker da değil, Ilic tarzı bir oyuncu gibi geldi bana daha çok.
10 numara baba bir oyuncu olmazsa karavana, oyunumuzda değişiklikte olmayacak , osimhen ve barış yırtınmaya devam edecek, ayrıca şutör ve playmaker 8 lazım

10 numara baba bir oyuncu olmazsa karavana, oyunumuzda değişiklikte olmayacak , osimhen ve barış yırtınmaya devam edecek, ayrıca şutör ve playmaker 8 lazım
Bence 8 playmaker olursa 10 dribblingci

10 playmaker olursa 8 dribblingci olmalı

6 numara da alan kaplayan bir holding olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt