Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
1 nolu haterı olurdum böyle kamiller gsnin kapısından geçemez1. Sadri Baykam
2. Oguzhan Omicron
3. Hasan Bekir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 nolu haterı olurdum böyle kamiller gsnin kapısından geçemez1. Sadri Baykam
2. Oguzhan Omicron
3. Hasan Bekir
1 nolu haterı olurdum böyle kamiller gsnin kapısından geçemez
Kızları için 3 haftalığına ülkesine gittiAha bu sefer gitti.
Singo'nun dünya kupasında göstereceği mucize gibi bir üstün performansla büyük ikramiye bir kez olsun bize de çıksın.
Ya hadi bi1. Sadri Baykam
2. Oguzhan Omicron
3. Hasan Bekir
60'a biraz ekleyip Cole Palmer mı? Biraz daha ekleyip Musiala alalım60 milyon mu?
Biraz daha ekleyip Cole Palmerı alak
Tarık irfancan mertgünok müldür merih çağlar levent hakançalhanoğlu ismail kerem oğuz irfan cengiz
@Alpay Asma alpayım yıllardır hayalini kurduğun kadrolara yazdığın tüm isimler fbde toplandı
Beni nasıl oraya koydun? Beni kandırması için profesyonel ekip, tesis, sponsorluk vb. vaatleri olmalıydı. Burak Elmas'a o vaatlerle kanmıştım.1. Sadri Baykam
2. Oguzhan Omicron
3. Hasan Bekir
Juve CL'de yok hem Can hem Kenan'ı alıp seviyeyi arşa çıkaracaksın.ke yil
nan diz
salladim reis kbBen nasıl oraya koydun? Beni kandırması için profesyonel ekip, tesis, sponsorluk vb. vaatleri olmalıydı. Burak Elmas'a o vaatlerle kanmıştım.
O da yaşandı her geçen sene daha kötüsü oluyor muhtemelen kaosun dibine dibine vurulur yangından geçilmez.4 haziranda boyleyse forum
2 agustosta ne halde olur
maalesef vereceği isimlere göre ben yaGünün sorusuna geliyorum
Hakan Kafi GS başkan adayı olsa forumda en başta destekleyecek 3 kişi kimler olurdu
Greenwood + Kenan + Fernandes okey misin ?maalesef vereceği isimlere göre ben ya