Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.547
- 10.762
- 1.338
Cana 30dan fazlası kazıktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10/SS/Forvet arkası ihtiyacımızın çok daha öncelikli olduğunu, direkt ilk 11 oynaması muhtemel birinin alınması gerektiğini hesaba katmıyorsun sanırım ki Aral o işlerin adamı değil zaten. Barış gitmeyecekse, sol kanada ilk 11 seviyesinde adam alınmasa bile olur.ben tersini düşünüyorum, aral dar alanda daha etkili pasör, can uzun şutu çok iyi skor yapıyor ama maç içinde kaybolabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 325382
Bernardo Silva, Galatasaray'a sıcak bakıyor! Bernardo Silva'nın yakın çevresine, "Galatasaray ile anlaşmaya sıcak bakıyorum. Aramızda bir ön görüşme gerçekleşti. Kararımı Dünya Kupası sonrası vereceğim ama Galatasaray ihtimali hiç de az değil" dediği öğrenildi.
(HT Spor)
Bizde forvet arkasında oynayan oyuncu belli seviyede asist yapması gerekiyor, hem kanatlara hem santrafora servisi lazım. Ben Can Uzun'da bunu çok görmüyorum malesef. 40m euro fazla.10/SS/Forvet arkası ihtiyacımızın çok daha öncelikli olduğunu, direkt ilk 11 oynaması muhtemel birinin alınması gerektiğini hesaba katmıyorsun sanırım ki Aral o işlerin adamı değil zaten. Barış gitmeyecekse, sol kanada ilk 11 seviyesinde adam alınmasa bile olur.
Bana kalsa direkt 3-4-2-1 tercih ederim. İlle dörtlü ile devam edilecekse de 4-3-3 e göre planlama yapardım ki o durumda sol öne Aral düşünülebilirdi, keza Can için de geçerli aynısı.
Özetle;
Aral: Sadece 3-4-2-1 ve 4-3-3 te sol ön,
Can: 3-4-2-1 ve 4-3-3 te sol ön, 4-2-3-1 de forvet arkası.
Hocanın tercihlerine göre konuştuğumuz için Can diyorum yani.
kesinlikle katılıyorumgüncelde Yunusun Can uzun'dan da aral'dan da daha iyi olduğunun farkına varalım
Çocuk henüz 20 yaşında; 40 a aldın ve tutmadı diyelim; ağır sakatlık gibi durumlar olmazsa 30-35 e müşterisi mutlaka çıkar. ''Hem kendisini belli düzeyde ispatlamış, hem genç olsun, hem de hiç riske girmeyeyim'' dersen, yerli-yabancı fark etmez, asla genç oyuncu transfer edemezsin...Bu arada Aral ile aralarında 3,5 yaş fark olduğu da gözden kaçırılıyor; Aral onun yaşındayken hangi düzeyde kaç profesyonel maç oynamış, ne ispatlamış da piyasa değeri ne imiş? Bir bak istersen.Bizde forvet arkasında oynayan oyuncu belli seviyede asist yapması gerekiyor, hem kanatlara hem santrafora servisi lazım. Ben Can Uzun'da bunu çok görmüyorum malesef. 40m euro fazla.
Uğurcana 30 verdik kıyamet koptu, aynı şekilde singo için de. Can gelip hiçbir şey oynayamazsa nolacak?
bizde iş yapmış oyuncuları 30-35e satamıyoruz. Kim 21 yaşında Galatasarayda tutmamış çocuğa 30m verir? 15 veren bile çıkmaz.Çocuk henüz 20 yaşında; 40 a aldın ve tutmadı diyelim; ağır sakatlık gibi durumlar olmazsa 30-35 e müşterisi mutlaka çıkar. ''Hem kendisini belli düzeyde ispatlamış, hem genç olsun, hem de hiç riske girmeyeyim'' dersen, yerli-yabancı fark etmez, asla genç oyuncu transfer edemezsin...Bu arada Aral ile aralarında 3,5 yaş fark olduğu da gözden kaçırılıyor; Aral onun yaşındayken hangi düzeyde kaç profesyonel maç oynamış, ne ispatlamış da piyasa değeri ne imiş? Bir bak istersen.
alper abi pesime birak yaNasıl convert ediyorsun Türkçeyi?
Daha pazarlık olacakmış diyor.
Sen su tweetleri birak once.alper abi pesime birak ya
Jhon duranismi gecen sahislar kim yav
cigaldau morutsan li sezonda miyiz dedirtti
Yunus en sevdiğim birkaç oyuncumuzdan biridir de aralarında 5 yıldan fazla yaş farkının olması yabana atılmaması gereken bir husustur. Yunus onun yaşında iken kirada alt ligde kendisini ispatlamaya çalışıyordu ki ancak Leicester dönüşü, 23-24 yaşında ikna edebildi çoğumuzu. Can şu an 25-26 yaşında olsaydı, EF öyle paralar talep edemezdi. Mevcut halinin yanı sıra potansiyelinin daha fazlasını vaad ettiğini düşünüp düşünmediğine göre talip olursun yahut olmazsın, ona bir şey diyemem. Konuyu bu çerçevede bir daha düşünmeni öneririm.güncelde Yunusun Can uzun'dan da aral'dan da daha iyi olduğunun farkına varalım
Bizim hiç Can potansiyelinde 21 yaşında oyuncumuz oldu mu sence?bizde iş yapmış oyuncuları 30-35e satamıyoruz. Kim 21 yaşında Galatasarayda tutmamış çocuğa 30m verir? 15 veren bile çıkmaz.
Can uzun için konuşulan bonservis 40+ çok çok pahalı bizim. Real madrid de wonderkid alıyor, o daha ucuza alıyor.
Geçen sene 10m euroya oyuncu mu bulamıyoruz diyorduk, bu sene de soralım 20m euro iyi oyuncu bulamıyor muyuz?
Scouting departmanı gerçekten ne iş yapıyor?