Transfer Nöbeti #2 | 2026 Yaz Arşiv

Aral Şimşir ve Can Uzun alınmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    129
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Hakan da bunlara gittiyse hiç bir futbolcunun ölümüne GSliyim GS 'den x takımdan başkasında oynamam demesine inanmayacağım artık. Oğlum hep derdim kendi kendime bunların dinide imanıda takımcılığıda para diye gerçektende öylemiş. Bir tek beni Arda şaşırttı o konuda.

Ulan Hakan da bunlara gittiyse hiç bir futbolcunun ölümüne GSliyim GS 'den x takımdan başkasında oynamam demesine inanmayacağım artık. Oğlum hep derdim kendi kendime bunların dinide imanıda takımcılığıda para diye gerçektende öylemiş. Bir tek beni Arda şaşırttı o konuda.
Senden benden başka Galatasaraylı yok Galatasaray taraftarındır futbolcuların 100 de 80 İ paraya bakar

Can uzuna yapılması düşünülen 45 m luk teklifi said el malaya yapmayanlar hıyanet içerisindedir

Ponoramenko 1.90 olduğuna bakmayın çocuğun ayakları kadife , Deniz Gül Bertuğmuş o tarz çöplere benzemez

Bu arada safinin veyahut azizin söylemlerinin bi açığı var mı ya ? Olabiletesi yok diyoruz da hiç mi yok yani mesela bi oyuncuya 70 sıksalar 3 yıla bölünse ödemesi UEFA 70/3=23,3 milyon düşüyor yıl bazında. Sponsor falan ayarlanabiliyor mu bu durumlarda mesela ? Sponsor gelirlerini arttırması bu seneye mi yansıyor direk olarak mesela ? Hadi göğüs sponsoru yıllık 10 milyondan 100 milyon yapmıyor bi anda da ekstra 10ar milyonluk 15 sponsor buldu yok şurama yok burama diye o da mı olmuyor ?

Can Uzun ve Aral suan en onemli iki oyuncu bence.Bugun bu iki oyuncuyu alalim ne yabanci siniri kalir ne birsey kalir

Deniz 10 milyona bitecek gibi görünüyor, şu an için ederi de en fazla o kadardır. İcardi gitsin, Deniz gelsin yeter; gitmezse Barış, gelirse Can var gerektiğinde sahaya sürülebilecek. Orta saha hattını güçlendirmek öncelikli hedef olmalı.

Aral bu kiloyla bize gelirse 2 haftaya ailton olur 2 seneye de ağır yaşamlara konuk olur

akturkoglu ile ayni mantik ,interde yillik 9 kazaniyor ayni parayi verdiler buyuk bir ihtimalle bizde 4-5 bandinda max vernisizdir onlari secmistir .. tipik turk topcusu :) ne beklenir baska

akturkoglu ile ayni mantik ,interde yillik 9 kazaniyor ayni parayi verdiler buyuk bir ihtimalle bizde 4-5 bandinda max vernisizdir onlari secmistir .. tipik turk topcusu :) ne beklenir baska
Hadi akturkoğlu cocukken fbliydi onu anlıyorum sorun yok. Bi şekilde kanına girersin.Ama hakan denen zat daha geçen sene bi ton söylemi var

heriflerin daha ne baskanlari ne hocalari belli degil .. onbin kafadan farkli ses cikip transferleri acikliyorlar ,, bu kafa ile devam etsinler 10 sene daha sampiyonluk haram onlara .. 7 sene once ardina teneke baglayip kovduklari baskanlarini kurtarici olarak yalvar yakar geri cagiriyorlar .. baska soze gerek yok :)

biz bunu emre de bıraktık kardeşim :)

45 i biz basalım wonderkid in hası bu çocuk

Neden istememiş Brendtford'u? En önemli bilgi o yani bu konuda ama haberde bir tek o yok. Para mı az gelmiş? Brendtford'un hedeflerini mi küçük bulmuş? CL mi istiyormuş? Yoksa gönlü başka teklif veren takım veya takımlarda mıymış?

4 yıllık başarının tek mimarı yabancı yardımcı antrenörümüz ismael garcia ayrılıyormuş kulüpten

gs yüzyılının sonu :/

Dünya kupası sırasında belli olur
10 gün önce de dedik

Real madrid almaz

Barcelona almaz

Premiwr Lig belki ama kimse o paraları vermez leaoya

Musap ile Umutu bi dolaba koyun en iyisi,kilit vurun
Sergenim 26mayis-3 haziran arasi hareketli gececek neptun uranusa giriyor gibi birseyler demistin boṣ gectik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt