Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu seçilse bugünkü durumda olsak çoktan ihraç yemişti kulüptenibo bey başkan seçilse böyle olmazdı
ralf ile başarıdan başarıya koşacaktık
![]()
Burhan Can Terzi: Bikem Hanıma Fatih Terim'in kovulması gerektiğini söylediği yönündeki iddiaları sordum. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi.
Ayrıca;
Dedi hamsisporluibo bey başkan seçilse böyle olmazdı
ralf ile başarıdan başarıya koşacaktık
![]()
Nasıl bi cendereye düştük yavTatava yapmayıp adam gibi yalanla emoji ne yav
dursun başkanla kavga etmediler hakkını yeme. gerçi 1 ay sonra yönetim değişti ama olsunadam herkesle kavga ediyor, inanilmaz yaw
![]()
Oh çok şükür her şeyin farkındaymış hocam. Farkında olmadığı şey 2 senesi sampiyonlukla geçen bu son döneminde takımın top oynadığı maçların bir elin parmağını geçmediği sanırım. Ya da Galatasaray kendi zihninde öyle bir yerde ki başarısızlığı bize reva görüyor. Ben bırakmam başarısızız ama ben bırakmam ayakları, 1-2 sene önce de taraftara sözüm var mottosuyla hareket ediyordu. Galatasaray kişilerden büyüktür bunu sen bile idrak edemiyorsan kim yapacak. Eğer bu süreci onur meselesi yapacaksan bu yaptıkların onurlu bir adamın yapacağı şeyler değil.Ali Naci Küçük: "En az 5 yönetici Fatih Terim ile yolların ayrılması gerektiğini Burak Elmas'a belirtmiş."
Ali Naci Küçük: "Aslında Fatih Terim bir anlamda yıldırılmaya çalışılıyor. Galatasaray yönetiminin yaklaşımları samimi değil. Bu süreç şunu gösteriyor, biz seni gönderemiyoruz, sen bırak demeye getiriyorlar."
Ali Naci Küçük: "Açık konuşalım. Burak Elmas seçimi Fatih Terim sayesinde kazandı. Seçim başarısının %60'ını Fatih Terim'e yazarım. Burak Elmas'ın söz verdiği projelerin yüzde 60-70'i ortada yok. Galatasaray yönetiminin yaptığı vefasızlıktır."
Ali Naci Küçük: "Fatih hoca 'Ben buradayım, devam edeceğim' dedi. Yönetim kurulu ve camiaya mesajı verdi. Fatih Terim her şeyin farkında."
Sen ne anlatiyon ya,ruyamizda gorurmusuzFtden once sikebahcenin bile gerisindeymisiz.Avrupa kupasinida ruyaginda gorurdun ancak.Yat kalk sukur namazi kil Turkiyenin en buyuk Tdsine sahip oldugumuz icin
Beni ikna ettin Ft istifaSen ne anlatiyon ya,ruyamizda gorurmusuz
Simdiki adiyla sampiyonlar ligi,onceki adiyla sampiyon kulupler kupasinda yari final oynamisligimiz var sen bilmezsin,ft nerdeymis
93te manuyu sl disinda birakip turnuvanin formatini degistirmis takimiz biz,ft nerdeymis
Slnin logosundaki yildizlardan biri bize tahsis edilmistir,terim nerdeymis o zaman
Hadi futboldan anlamiyosunuz bari acip kulubun tarihine bakin