Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet low marcelo talisca fln ilgileniyor konusuyor

Biz ise yalan ruzgari izliyoruz

Bombos isler bombos haberler

Ali Naci'nin haberleri uzun zamandır tutmuyor, yanlış çıkıyor. Kaan Adıgüzel Habertürk'te sanırım ve onların doğru çıkan bir haberlerini bile hatırlamıyorum. Işıtan Gün ile Terim arası sorun olabilir ama Bikem Kanık'ın futbol meselesine gireceğini falan sanmıyorum. Ha bu arada yönetici olarak bulunan durumda çözümü Td değişimi olarak gören yöneticilerin linçlenmeside çok komik bu arada o yöneticilerin çözüm olarak bunu düşünebilirler bu gayet normal bir durum insanların fikirlerini sürekli linçlemeyi bırakmalıyız artık bunu hakaret etmeden, iftira atmadan dile getiriyorsa.

erhan kaan denen herif masabaşında roman mı yazmış yani bu nasıl gazetecilik. bukadar da atılmaz
Doğruysa bile geri vitese taktılar renktaş. Terzi'ye göre; Bikem Hanım "Haberi az önce gördük, yönetim kurulu olarak sadece güldük." demiş. Gazetecilere toplu yalanlama gitmiş gibi duruyor.

- erhan kaan adıgüzel'e göre ışıtan gün toplantıda başkana ft ile yolların ayrılması gerektiğini söylemiş

- alper mert'e göre ışıtan gün türkiye'de olmadığı için toplantıya katılmamış

ekibimizin gazetecileri yine tutarlı ve doğru haberin tek adresi

Yarin bayern munih takimin basina fatih terimi getirmek istiyor haberlerine hazirlikli olalim

Çarşı pazar karışmış la

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

sıra halukta birazda o üfleyecek

Futbolcu transfer haberleri gelmeli iken, cikan.haberlere bak. Burak cok toy kacmaya basladin. Asparagas ise, bir bulten yayinlayin, gazetecileri ismi ile yalan.yaziyor diyerek hedef gosterin. Dogruysa, bir zahmet hep.beraber birakin zira geldigin daha dun, nasil bir yonetim kurulu sectiysen, istifasi, dedikodusu toparlayamadiniz gitti.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt