Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Işıtan Gün'ün yeni bir teknik direktörle anlaşma durumu yok. Bir yöneticiye, Belçika Ligi'nden bir hoca öneriliyor. Bu da zaten kabul edilmiyor."

🖇 @burhancanterzii
Herşeyi tutturuyorda bunu da biliyorum havası beni bitiriyor

yine mi ışıtan ve G.O O.T

Milli takım dahil bir tane normal dönemi yok ama eğer ortada suç varsa o hariç herkes suçlu. Biz mecbur muyuz abi her sene aynı şeyleri görmeye. Yapın heykelini açılışında kovun hepimiz rahatlayalım gram alınmaz heykeli var diye

Olm gidiyorum geliyorum aynı şeyleri paraphrase edip yazmış oluyorsunuz, anladık FT şöyle anladık FT böyle; yeter yav.

Ortaya fikir de attığınız yok aynı şeyleri bozuk plak gibi döndürüyorsunuz.

Bir fikir ortaya atsanız kısır döngüden çıkacaksınız halbuki.

Sacma sapan isler bunlar

Isitan gun’un takim la herhangi bir alakasi yok,son 2 sezonu kupasiz tamamlamis ve 3. Sezonunda ise lige kupaya havlu atmis takimla herhangi bir alakasi yok

Fatih hoca mart ayindaki avrupa ligi macina kadar devam etmek istiyor belli ki birseyleri düzeltebilecegini dusunuyor kendince ve olabilir yani

Ama baskalarini gunah kecisi ilan etmek sacmalik adamin takimla alakasi yok

Fbjk muhabirleri: başkanı koruyalım , olan şeyleri çok dillendirmeyelim

Gs muhabirleri: kulübü karıştıralım , kaos oluşturalım

Bu denli organize saldırı garip değil mi gerçekten? Bir tek bana mı bi algıya mecbur bırakılıyorum gibi gekiyor?Söylenenler gerçektir değildir başka konu ama düğmeye basılmış gibi aynı anda konuya dahil olmalar vs. Hocayı,Işıtan'ı falan geçiyorum, şu gün ikna oldum ki genel kurul çok yanlış tercih yapmış. Değil camia,kendi seçtiği yönetim kurulunu yönetemeyen başkanımız olmuş.

Hocam kendini siyasete verse, baya oy toplar. Bu yasta ülkeye proje yapmak baya mantikli olur. Projenin 3 senesi sonu torun sevme zamani gelir.

Sirf su yaygara bile hocanin istifasini isteme sebebim ya.Taraftar surekli birbiriyle tartisma halinde aylardir.Onumuze bakmak istiyorum artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt