Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.315
- 48.828
- 4.843
Eger hic transfer yapilmazsa kesin kumede kaliriz diyemem. Dusebiliriz cidden
İslak hayaller kurmayı bırakalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eger hic transfer yapilmazsa kesin kumede kaliriz diyemem. Dusebiliriz cidden
TamamEger hic transfer yapilmazsa kesin kumede kaliriz diyemem. Dusebiliriz cidden
Kim bu çocuk
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah bu gürz..Çetin bir senaryo.
AltayEger hic transfer yapilmazsa kesin kumede kaliriz diyemem. Dusebiliriz cidden
Oyle ssler aldım ve öyle rezil edecegimki bazılarını,twitterda ve forumda...zamanin yaklasmasini bekliyorum![]()
sezon sonuna kadar kalabilir öyle de. bu yaz bu adam kadroyu kurmayacak abi yeter her sene ayni islerFt artık gitmeli gitmiyorsa uefada yarı final yapalım bari anca öyle kalabilir.
Orda 1 milyon euroysa burda minimum 2 milyon istemiştir. Yani hocanın arkasından iş çevirmişler. Başta fırtına silksart diye ne idüğü belirsiz her maç gelen geçenin tokatladığı bir takım.Galatasaray'a milyonluk yardımcı: Rodolfo Borrell!
Guardiola'nın teknik heyetinden düşünülen isim ise Rodolfo Borrell... 31 Ocak 1971 doğumlu Rodolfo Borrell, Manchester City'de Pep Guardiola'nın teknik ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.
Işıtan Gün'ün Terim'in yardımcısı olarak düşündüklerini söylediği Borrel'in City'den kazandığı ücret ise 1 milyon Euro civarında. Son dönemde maaş ödemeleri noktasında sıkıntı yaşadığı bilinen sarı-kırmızılılarda başkan Burak Elmas, mali zorluk nedeniyle oyuncu satışı olmadan transfer yapmalarının mümkün görünmediğini de teknik direktör Fatih Terim'e iletmişti. Galatasaray'a "yardımcı hoca" olarak istenen İspanyol hoca için böyle bir yükün altına girilecek ise kafalarda soru işareti yarattı.
(Erhan Kaan Adıgüzel)
Bu Erhan ın rahmetli başkanımız Mustafa Cengiz döneminde aralıklarla doğru haberleri oluyordu. Belli ki bu yönetimle arası iyi değil.Galatasaray'a milyonluk yardımcı: Rodolfo Borrell!
Guardiola'nın teknik heyetinden düşünülen isim ise Rodolfo Borrell... 31 Ocak 1971 doğumlu Rodolfo Borrell, Manchester City'de Pep Guardiola'nın teknik ekibinde yardımcı antrenör olarak görev yapıyor.
Işıtan Gün'ün Terim'in yardımcısı olarak düşündüklerini söylediği Borrel'in City'den kazandığı ücret ise 1 milyon Euro civarında. Son dönemde maaş ödemeleri noktasında sıkıntı yaşadığı bilinen sarı-kırmızılılarda başkan Burak Elmas, mali zorluk nedeniyle oyuncu satışı olmadan transfer yapmalarının mümkün görünmediğini de teknik direktör Fatih Terim'e iletmişti. Galatasaray'a "yardımcı hoca" olarak istenen İspanyol hoca için böyle bir yükün altına girilecek ise kafalarda soru işareti yarattı.
(Erhan Kaan Adıgüzel)
Oyle ssler aldım ve öyle rezil edecegimki bazılarını,twitterda ve forumda...zamanin yaklasmasini bekliyorum![]()
Bu Erhan ın rahmetli başkanımız Mustafa Cengiz döneminde aralıklarla doğru haberleri oluyordu. Belli ki bu yönetimle arası iyi değil.