- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Ilk turda paketiz renkdasFt artık gitmeli gitmiyorsa uefada yarı final yapalım bari anca öyle kalabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk turda paketiz renkdasFt artık gitmeli gitmiyorsa uefada yarı final yapalım bari anca öyle kalabilir.
Onu bilemem ama brüt 46 milyon lira idi o günkü maliyet, 46 milyon liradan hesaplamak lazım yine. Vergi de %20 mi 40 mı onu da bilmiyorum; 20 kulüp 20 çalışan ödüyor diye iddia eden de var.1.35 milyon euro yapıyor şuan ve yardımcılarınıda kendi cebinden veriyor bildiğim kadarı ile.
Ne izlemeye geldin renktasBiz bu hayata izlemeye gelmişiz
Aga imkansiz 1.35 m euro almasi yaw1.35 milyon euro yapıyor şuan ve yardımcılarınıda kendi cebinden veriyor bildiğim kadarı ile.
Sakatlıktan sonra 3 4 maçını izledim. PTT kıvamına gelmişAkintola nasıl STSL seviyesinde değil yav
Bu mesele senolun sark kurnazligina benziyo benceOnu bilemem ama brüt 46 milyon lira idi o günkü maliyet, 46 milyon liradan hesaplamak lazım yine. Vergi de %20 mi 40 mı onu da bilmiyorum; 20 kulüp 20 çalışan ödüyor diye iddia eden de var.
Fatih hocanın cebine giren rakam senelik 21 milyon tl, daha önce 2 sene için 36 milyon almıştı, o zaman 2 milyon euro yapıyordu senelik.Aga imkansiz 1.35 m euro almasi yaw
Hele bide tum teknik heyete dahil o para neco,selcuk,scout ekibi falan hepsi dahildi o paraya
Ft 300-500 b euroya calismaz zaten mumkunati yok
Ftnin aldığına lafım yok da stajyerlere niye 10m veriyoruz yaw(lafım yardımcı tdlere)21 FT alıyordur
10 falan da diğerleri alıyordur
Kalan da vergi.
Aynen öyle yada Rezzan bey yalan söylüyor başka seçenek yok.21 FT alıyordur
Kalan da vergi.
Bu mesele senolun sark kurnazligina benziyo bence
Mtda 3m euro almiyorum euro alan yok yalan soyluyosunuz diyodu ama 30 m tl aliyomus ayni hesap
Düzenli oynamadan eski hali zor yav, geçen sene yaptıkları aşikar.Sakatlıktan sonra 3 4 maçını izledim. PTT kıvamına gelmiş
20-30 tane çalışan oluyor takımda.Ftnin aldığına lafım yok da stajyerlere niye 10m veriyoruz yaw(lafım yardımcı tdlere)
Riera beleşe calismisti
Piri de varFtnin aldığına lafım yok da stajyerlere niye 10m veriyoruz yaw(lafım yardımcı tdlere)
Riera beleşe calismisti
Kendi deyimiyle altyapimizin en yeteneklilerinin basinda olan ve A takima en yakin isim olan Bartug’un 1 milyon tl maas istemesi uzerine Bartug fedakarlik yapacak söyle olacak boyle olacak diyen adamin performansina bakinca değil 21, 2.1 milyon tl bile fazla.21 FT alıyordur
Kalan da vergi.
Akintola 2 ay falan sakat kaldı formunu bulursa katkı sağlar. Kanat transferi beklemiyorum. Solda Vargas Belhanda sağda Yunus Akintola seçenekleri var. Metehan Castro Ezeh vs seçenekler çoğalabilir. Olursa sol bek, orta saha ve kaleci mevkilerine yerli transfer olur.Kanat transferi olacak mı Metehan ve Akintola stsl seviyesinde degiller En azından ilk 6 takımları seviyesinde degiller
Bartuğ şu anki haliyle refakatçi olur en fazla. Mevzu yetenek olsa Celil Adanaspor'da değildi şu an.Kendi deyimiyle altyapimizin en yeteneklilerinin basinda olan ve A takima en yakin isim olan Bartug’un 1 milyon tl maas istemesi uzerine Bartug fedakarlik yapacak söyle olacak boyle olacak diyen adamin performansina bakinca değil 21, 2.1 milyon tl bile fazla.
Hastalık Bu Futbol Youtube kanalında xG ile alakalı bir video paylaşmış bugün,Dönemin Arsenal'i vardı, müthiş top oynarlar ama gol atamazlardı, Wenger'e duyulan güvenin zedelendiği ilk dönemdi belki de.
Skor üretebilse müthiş işler yapabilecek bir takımdı.
Geçen sene ilk devre de biz ortalama oynar ama bulduğumuzu atardık, şu ankinden kesinlikle daha az pozisyon buluyorduk.
Bunun sebebini sadece oyunculara ve teknik heyete de bağlayamıyorum ama bir ton sebep var muhtemelen hepsi birleşince bunlar yaşanıyor.