Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.35 milyon euro yapıyor şuan ve yardımcılarınıda kendi cebinden veriyor bildiğim kadarı ile.
Onu bilemem ama brüt 46 milyon lira idi o günkü maliyet, 46 milyon liradan hesaplamak lazım yine. Vergi de %20 mi 40 mı onu da bilmiyorum; 20 kulüp 20 çalışan ödüyor diye iddia eden de var.

1.35 milyon euro yapıyor şuan ve yardımcılarınıda kendi cebinden veriyor bildiğim kadarı ile.
Aga imkansiz 1.35 m euro almasi yaw

Hele bide tum teknik heyete dahil o para neco,selcuk,scout ekibi falan hepsi dahildi o paraya

Ft 300-500 b euroya calismaz zaten mumkunati yok

21 FT alıyordur

10 falan da diğerleri alıyordur

Kalan da vergi.

Onu bilemem ama brüt 46 milyon lira idi o günkü maliyet, 46 milyon liradan hesaplamak lazım yine. Vergi de %20 mi 40 mı onu da bilmiyorum; 20 kulüp 20 çalışan ödüyor diye iddia eden de var.
Bu mesele senolun sark kurnazligina benziyo bence

Mtda 3m euro almiyorum euro alan yok yalan soyluyosunuz diyodu ama 30 m tl aliyomus ayni hesap

Aga imkansiz 1.35 m euro almasi yaw

Hele bide tum teknik heyete dahil o para neco,selcuk,scout ekibi falan hepsi dahildi o paraya

Ft 300-500 b euroya calismaz zaten mumkunati yok
Fatih hocanın cebine giren rakam senelik 21 milyon tl, daha önce 2 sene için 36 milyon almıştı, o zaman 2 milyon euro yapıyordu senelik.

Fatih Terimin bize para ödemesi lazim

Piri TL almıyordur. Onun dışında TL'dir. Bir de Selçuk'a iyi para veriyoruzdur. Oynamadığı sezon bile 6-8 gibi bir şeye imza atmıştı.

Bu mesele senolun sark kurnazligina benziyo bence

Mtda 3m euro almiyorum euro alan yok yalan soyluyosunuz diyodu ama 30 m tl aliyomus ayni hesap

Kur 1 sene falan 10 civarında kaldığı için öyle oldu o mevzuda, şu an kalsa o da yaşardı aynı durumu.

Olaya şöyle bakmak lazım kur 6yken 3 sene imzaladı 18 milyon lira aldı yani 3 m euro. Pandemide 12ye düşürmüştü bu bilgiyi de Şardan, Abdür'ün ağzından söyledi.

Kur 10ken de 21 aldı 2.1 m euro ama vergi arttı brüt maliyet arttı. Yani esas anlaşma niyeti 2.1 m euroydu, kur akıl almaz gidince mecburen düştü.
Sakatlıktan sonra 3 4 maçını izledim. PTT kıvamına gelmiş
Düzenli oynamadan eski hali zor yav, geçen sene yaptıkları aşikar.

Ftnin aldığına lafım yok da stajyerlere niye 10m veriyoruz yaw(lafım yardımcı tdlere)
Riera beleşe calismisti
Piri de var

Selçuk 5 kuruş daha kazanmamalı kulüpten, yıllarca boşa gömdük paraları.

Neco neyse hadi.

21 FT alıyordur

10 falan da diğerleri alıyordur

Kalan da vergi.
Kendi deyimiyle altyapimizin en yeteneklilerinin basinda olan ve A takima en yakin isim olan Bartug’un 1 milyon tl maas istemesi uzerine Bartug fedakarlik yapacak söyle olacak boyle olacak diyen adamin performansina bakinca değil 21, 2.1 milyon tl bile fazla.

Kanat transferi olacak mı Metehan ve Akintola stsl seviyesinde degiller En azından ilk 6 takımları seviyesinde degiller
Akintola 2 ay falan sakat kaldı formunu bulursa katkı sağlar. Kanat transferi beklemiyorum. Solda Vargas Belhanda sağda Yunus Akintola seçenekleri var. Metehan Castro Ezeh vs seçenekler çoğalabilir. Olursa sol bek, orta saha ve kaleci mevkilerine yerli transfer olur.

Kendi deyimiyle altyapimizin en yeteneklilerinin basinda olan ve A takima en yakin isim olan Bartug’un 1 milyon tl maas istemesi uzerine Bartug fedakarlik yapacak söyle olacak boyle olacak diyen adamin performansina bakinca değil 21, 2.1 milyon tl bile fazla.
Bartuğ şu anki haliyle refakatçi olur en fazla. Mevzu yetenek olsa Celil Adanaspor'da değildi şu an.

40 senelik FT ile ikili mücadeleye girmeye korkan Bartuğ'u kıyaslamak abes.

Dönemin Arsenal'i vardı, müthiş top oynarlar ama gol atamazlardı, Wenger'e duyulan güvenin zedelendiği ilk dönemdi belki de.

Skor üretebilse müthiş işler yapabilecek bir takımdı.

Geçen sene ilk devre de biz ortalama oynar ama bulduğumuzu atardık, şu ankinden kesinlikle daha az pozisyon buluyorduk.

Bunun sebebini sadece oyunculara ve teknik heyete de bağlayamıyorum ama bir ton sebep var muhtemelen hepsi birleşince bunlar yaşanıyor.
Hastalık Bu Futbol Youtube kanalında xG ile alakalı bir video paylaşmış bugün,

EPL de başarılı diye nitelendirdiğimiz Liverpool, Manchester City ve Chelsea üçlüsünün xG değerlerini ve atılan golleri paylaşmış
Başarılı.PNG

Bir de daha başarısız, lig sıralamalarında aşağıda kalmış takımların xG ve buldukları golleri paylışmış
Başarısız.PNG

Bunu da bir sınava benzetmiş ve aradakı farkı da başarılı takımlar kadrolarındaki AA lık oyuncular ile sınavın üstesinden gelirken, başarısız olan takımların ise oyuncu kaliteleri ile açıklamış

Buna nispeten de olsa katılıyorum, ligimizde bile bunun farkını çok rahat görebilecek hale geldik maalesef. Tabii bir de bunun tam zıttını da düşünmek lazım çok rahat gol atamıyorsan çok gol yememek için çalışmak lazım bence geçen senelerde farklı iyi dediğimiz dönemlerde bizi öne çıkaran da bu olmuştu. 7 maçlık 8 maçlık serileri yakalayıp şampiyonluk potasına girdiğimiz dönemlere bakıyorum o dönemlerde hep maçları az gol yiyerek kapatmışız. Mesela Portekiz de Sporting e Porto ya bakıyoruz ligin ilk sırasını paylaşıyorlar Porto 41 Sporting 30 gol atmış ancak yarışta geride kalmış bir Benfica var 47 gol atmışlar Porto ve Sporting i zirvede tutan biri 9 diğeri 7 gol yemişler 16 maç sonunda

Ama bir yanda da bizim Galatasaray var ki girdiği pozisyonları golle tamamlayamıyor, öbür yandan kalesine gelen pozisyonlarda bol gole izin veriyor. Attığımız gol ve yediğimiz golün eşit olması kabul edilemez bir durum bunda bir çok etken var söylediğin gibi

Selcuk yillarca yata yata 3.5 m euro cukkaladi hic bir indirim haberini de şeyine takmadi sessiz sedasiz indirdi parayi sinsi herif. Ragip basdag bile gozumde daha yuksekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt