Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.114
- 8.510
- 2.368
Yine pek sonuçlandıramamışız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih-Adana DemirsporÖmer Bayram Fatih Öztürk ve Aytaç Kara üçlüsünden en az biri ADS forması giyecek gibi duruyor.
Dönemin Arsenal'i vardı, müthiş top oynarlar ama gol atamazlardı, Wenger'e duyulan güvenin zedelendiği ilk dönemdi belki de.Ulan topu elleriyle bile kaleye sokamıyorlar te Allahım
4.6 milyon euro alan teknik ekip kim?4.6 m euro alan teknik ekibe bisey deme kafan berrak olsun
1milyon euro oldugu supheli bi adam icin ise kafanda soru isareti olsun
Helal hulogcu herif
Dursun ozbekle anlaşılmaya calisma Hollandaliabartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorum
-Franz Kafka
O 4.6, 2.5a falan inmiştir reis, euro olarak alamazlar maaşı. Brüt bir de yani.4.6 m euro alan teknik ekibe bisey deme kafan berrak olsun
1milyon euro oldugu supheli bi adam icin ise kafanda soru isareti olsun
Helal hulogcu herif
Bizimkiler4.6 milyon euro alan teknik ekip kim?
Aşkı Memnuyu okudun muMilenaya mektuplar diye bi eseri var.Evli bir hanimla eski nesil mektuplasiyordu..Denk gelmisti okudum bende fazla tanimiyorum.
Burak divanda teknik ekibin maliyetini acikladiginda tabloda 4.6 m euro yaziyoduO 4.6, 2.5a falan inmiştir reis, euro olarak alamazlar maaşı. Brüt bir de yani.
Yok ya olur mu Fatih hoca 21 milyon tl almıyor mu?Bizimkiler
TL ile ödenen bedeller Uefa raporlarına euro olarak gönderildiği için öyle oluşturmuşlar. Berkanla Barış'ı da TL ile aldık mesela ama tabloda euroydu.Burak divanda teknik ekibin maliyetini acikladiginda tabloda 4.6 m euro yaziyodu
İnme gibi bisey duymadim ustad aciklandiysa bilmiyorum
Kanat transferi olacak mı Metehan ve Akintola stsl seviyesinde degiller En azından ilk 6 takımları seviyesinde degillerÖmer Bayram Fatih Öztürk ve Aytaç Kara üçlüsünden en az biri ADS forması giyecek gibi duruyor.
1.35 milyon euro yapıyor şuan ve yardımcılarınıda kendi cebinden veriyor bildiğim kadarı ile.TL ile ödenen bedeller Uefa raporlarına euro olarak gönderildiği için öyle oluşturmuşlar. Berkanla Barış'ı da TL ile aldık mesela ama tabloda euroydu.
Rezan FT için net 21 milyon lira demişti zaten.
Akintola nasıl STSL seviyesinde değil yavKanat transferi olacak mı Metehan ve Akintola stsl seviyesinde degiller En azından ilk 6 takımları seviyesinde degiller