Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir mucize oldu UEFA yi kazandık diyelim her şey unutulur mu hocayla ilgili Lig de 10. olsak bile her şeyi unutur musunuz renktaslar olmaz ama merak ettim cevapları

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

UEFA Kupasini almak ligde sampiyon olmaktan daha mantikli degil mi? Sampiyon artik ön eleme oynamali durumunda kalmiyor mu? O zaman UEFA Kupasini alip direk Sampiyonlar Liginde birinci torbadan cikmak daha iyi.

Bir mucize oldu UEFA yi kazandık diyelim her şey unutulur mu hocayla ilgili Lig de 10. olsak bile her şeyi unutur musunuz renktaslar olmaz ama merak ettim cevapları

uefa'yi iyi bir kadroyla almak bile cok zor. biz belkide Galatasarayin gelmis gecmis en iyi kadrosiyla aldik ve bu bile bir mucizeydi.

simdiki kadroyla uefa'yi almayi birak, bence bir tur daha hatlarsak bence büyük bir mucize olur ve bunu hocaya arti olarak yazarim.

Anlayamadıkları şu bizim ligde şampiyon olmak için bireysel olarak yetenekleri iyi olan topçu grubunu oluşturman yeterli terimin başarılı olduğu bütün sezonlardaki kadrolara bakalım genelde bireysel olarak kaliteli topçular vardı terimi artık özel güçleri olan bi insan dışı varlık olarak görülmeye başlandı o seviyeye kadar geldik maalesef
Ya zorla adama terim savundurtursunuz, 2000-2001de lucescu 13-14te mancini niye olamadi sampiyon o kadrolarla? Kardesim zor degil adam basarili hocaydi, tarihinin en buyuk 2-3 efsanesinden biri. 2.5 yildir basarisiz, net olarak ayrilmali.

Ama nasil bi haz aliyosunuz butun gecmisini silince?

uefa'yi iyi bir kadroyla almak bile cok zor. biz belkide Galatasarayin gelmis gecmis en iyi kadrosiyla aldik ve bu bile bir mucizeydi.

simdiki kadroyla uefa'yi almayi birak, bence bir tur daha hatlarsak bence büyük bir mucize olur ve bunu hocaya arti olarak yazarim.
Bende mucize olarak görüyorum hatta yarı final bile mucize gibi ama oldu da yarı final gördük bence finale kadar yürürüz bu da bir his işte

Gedson dan sonra UEFA‘yi da aldigimiz beni çok mutlu etti

Ya zorla adama terim savundurtursunuz, 2000-2001de lucescu 13-14te mancini niye olamadi sampiyon o kadrolarla? Kardesim zor degil adam basarili hocaydi, tarihinin en buyuk 2-3 efsanesinden biri. 2.5 yildir basarisiz, net olarak ayrilmali.

Ama nasil bi haz aliyosunuz butun gecmisini silince?

Yaptığım yorum da geçmiş başarılarını küçümseyen yada hiçe sayan bi kısım var mı bunu hiç bi taraftar yapmaz yapmıyorda zaten benim karşı olduğum hocadan sonra bu takım başarısız olur düşüncesinde olanlar

Uefayi almaliyiz yav.oyle veya boyle namağlubuz.ve biz bunu ortasahasiz,forvetsiz ve boeysiz yaptik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt