Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Karaveli: "Fenerbahçe'de Arda Güler var. Seyretmekten keyif alıyorum. Onun için maça da gitmiştim. Galatasaray'da Bartuğ'u izlerken de çok mutlu oluyorum. Trabzonspor'da sol stoper geliyor Ahmet... Bunlar bizim çocuklarımız. Bu ülkenin gençlerine güvenmeye devam edeceğim."

okanın a.gücü maçı
başta jardel olmak üzre takım içini karıştıranlardan 1i olması
biz yerine blowtaşa gitmesi
sonra tıpış tıpış geldi gerçi
en son GS hocasından (tudor) 2. sınıf hoca diye söz etmesi. ft tudorun altını oydu diyenlerin dikkatine.
emre- acun hattına yakın biri olması
okan negatif değerlendirme yapacağımız bir karakterdir

Galatasaray'a ayıp etmeyen az adam var. Bülent, Hasan, Ergün ilk aklıma gelenler, bunlar delikanlı gibi oynayıp olmayınca bıraktılar.

Kalan hepsinin yamuğu var son dönemde, geçelim bu mevzuları.
Demek ki bu herif etmiş gelmesi sıkıntı
2-3 kötü sonuçta sıkıntı çıkacak

Şu Okan takıntısı saçmalık.

FT, federasyon ebemizi bellerken MTye gidip YD ile foto çekilmedi mi zamanında

Arda büyük GSliyim diye ortalıkta dolanıp gittikten sonra bir ton hıyarlık yapmadı mı

Selçuk bu takımın formasını yere atmadı mı

Okan gittikten sonra bize ayıp ettiği tek bir mevzu var mı? Dönmek istediğinde biz almadık TJKye gitti, Emre gibi mi yaptı?

Ne Okanmış yav neler neler yapanlar affedildi ama Okan affedilmiyor.
Jardeli odaya kitleyip dovmedi mi bu okanla emre?jardel ilkyarida gol rekoru kirarken,basta bu emre hiyari yüzünden psikolojisi bozulup cok az gol atti dediler ikinci yarida.bu söylentiler dogru mu?

Şu Okan takıntısı saçmalık.

FT, federasyon ebemizi bellerken MTye gidip YD ile foto çekilmedi mi zamanında

Arda büyük GSliyim diye ortalıkta dolanıp gittikten sonra bir ton hıyarlık yapmadı mı

Selçuk bu takımın formasını yere atmadı mı

Okan gittikten sonra bize ayıp ettiği tek bir mevzu var mı? Dönmek istediğinde biz almadık TJKye gitti, Emre gibi mi yaptı?

Ne Okanmış yav neler neler yapanlar affedildi ama Okan affedilmiyor.
Okan mevzusuna dair başa tutturulması gereken bir yorum olmuş gerçekten.

okanın a.gücü maçı
başta jardel olmak üzre takım içini karıştıranlardan 1i olması
biz yerine blowtaşa gitmesi
sonra tıpış tıpış geldi gerçi
en son GS hocasından (tudor) 2. sınıf hoca diye söz etmesi. ft tudorun altını oydu diyenlerin dikkatine.
emre- acun hattına yakın biri olması
okan negatif değerlendirme yapacağımız bir karakterdir
Hepsi bir şekilde sineye çekilse bile -ki olabilir- hocalığını abartı buluyorum. Üstelik FT gibi agresif hareketleriyle sürekli kart/ceza potansiyeline sahip. Kötü bir kopyası olmaktan öteye gitmez imho.

Bir senelegine PTT de oynamayı bile dert etmem
Dusunsene rakiplere bizim 2 tane uefa kupamiz var. diyoruz.Birinin en buyuk basarisini Uefada yari final oyanamak digerinin kici kirik takimlarin noldugu Cl grubundan lider cikmak baskada bi basarilari yok.Ama bizim Lider ciktigimiz Lazio Marsilya grubuna kolay diyorlar.Evet Cl kolay ama Uefada final grubuydu bu ve biz lider ciktik.

Hepsi bir şekilde sineye çekilse bile -ki olabilir- hocalığını abartı buluyorum. Üstelik FT gibi agresif hareketleriyle sürekli kart/ceza potansiyeline sahip. Kötü bir kopyası olmaktan öteye gitmez imho.

ben de
rizede iyiydi ama bşehirde mutlak almalıyız dedirten bir şey görmedim
şamp yaptığı zmn sonlara doğru oynamıştık heriflerle ft stadında. çok daha iyiydik heriflerden o zmn bile (pandemiden belimizin 3e bölündüğü zmn)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt