- 1 Ocak 2011
- 15.132
- 10.245
- 1.688
Kendisini forum harici tanimiyorum.Milf avlayacam resmini kullanabilirmiyim dedi bende kiramadim.Üstat Uğur dayıyla iletişim halindeysen söyle geri dönsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisini forum harici tanimiyorum.Milf avlayacam resmini kullanabilirmiyim dedi bende kiramadim.Üstat Uğur dayıyla iletişim halindeysen söyle geri dönsün
Sonunda Kaan kardeşimize fırsat geldi ya
Oguzhan AsiSenin gerçek soyadın neydi la?
Neden 6 sene üstüste?Okan ve Emre kendi tezgahlarında iş çevirip bizi şampiyonluktan etmiş iki karaktersiz adamdır. Yaşı genç olsa o da Emre gibi başkalarının maşası olurdu. 6 sene üstüste şampiyon olacaktık.
İstisnasız, büyük maçlarda çok pasifti. Tudor'un içinden geçtik burada benzer sebeple. Okan yerli diye bir süre idare edilir ama sonu aşağı yukarı benzer olur fikrimce. FT ayrılsa ilk gidecekleri isim yine Okan olur gibime geliyor ama.ben de
rizede iyiydi ama bşehirde mutlak almalıyız dedirten bir şey görmedim
şamp yaptığı zmn sonlara doğru oynamıştık heriflerle ft stadında. çok daha iyiydik heriflerden o zmn bile (pandemiden belimizin 3e bölündüğü zmn)
vazgeçtim, hoca istifa etmemeli yine sevgime yenik düştüm
seviyorum bee
Hedef yokki ortada asıl şimdi gelmeli taktiğini oturtmaliSezon ortasinda td degistirmek sacmalik yaw. Sezon bitince yeni td gelir
Yakismadi ustad-i mahserewt vakit
FT istifa
FT istifa
sesleriyle hocayı istifaya zorlama vaktidir![]()
Sports Digital programında Kerem Övet, Sinan Yılmaz ve Erinç Bilican ın programını dinliyorum orda da Fatih Terim Boey i istemedi ki yönetimin zorlamasıyla oldu oldu Fatih Terim in ilk tercihi Larsen di dedilerışıtan gün denen herif sene başı larsen denen herifi kulübe çakmaya çalışmıştı