Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan ve Emre kendi tezgahlarında iş çevirip bizi şampiyonluktan etmiş iki karaktersiz adamdır. Yaşı genç olsa o da Emre gibi başkalarının maşası olurdu. 6 sene üstüste şampiyon olacaktık.
Neden 6 sene üstüste?

Neden 5 ya da 7-8 değil yani.

Neden 6?

ben de
rizede iyiydi ama bşehirde mutlak almalıyız dedirten bir şey görmedim
şamp yaptığı zmn sonlara doğru oynamıştık heriflerle ft stadında. çok daha iyiydik heriflerden o zmn bile (pandemiden belimizin 3e bölündüğü zmn)
İstisnasız, büyük maçlarda çok pasifti. Tudor'un içinden geçtik burada benzer sebeple. Okan yerli diye bir süre idare edilir ama sonu aşağı yukarı benzer olur fikrimce. FT ayrılsa ilk gidecekleri isim yine Okan olur gibime geliyor ama.

Gidecek biri varsa o Fatih hoca olur yarım sezonluk yönetim gitmez geçin bu işi bence hoca gitmeli yerine gerçekten ne yapmak istediğini nilen tutarlı biri gelsin artık

Okan konusunda en güzel ve doğru açıklamayı adminimiz yapmış zaten yaşı yetenler yangın yapmaz okani emre gibi biriyle yanyana kullananlar var şaka gibi Okan gayet iyi galatasaraylidir terimden sonra keşke gelse yamuk yapan olayına ise hiç girmeyin yamuk yapanlar listesinde Okan son sıralarda kalır anca bize en büyük kazığı oyunculardan önce fatih hoca atmıştı eski muhabbetleri herkes ne çabuk unuttu RTE bir telefonuyla bizi pic gibi ortada gittiği günu unutan yoktur ,yanar döner çok adam çıktı bizden maalesef Okan bu sıralamaya sonlardan girer anca

ışıtan gün denen herif sene başı larsen denen herifi kulübe çakmaya çalışmıştı
Sports Digital programında Kerem Övet, Sinan Yılmaz ve Erinç Bilican ın programını dinliyorum orda da Fatih Terim Boey i istemedi ki yönetimin zorlamasıyla oldu oldu Fatih Terim in ilk tercihi Larsen di dediler

Ne bileyim Elneny di Ghezzal dı ilk tercihleri Fatih Terim in dediler. Fatih Terim tamamen genç oyuncularla yola çıkmak istemiyordu dediler ne kadar doğrudur bilemem

İşin açıkçası ben de bunu düşünüyorum uzun zamandır Fatih Terim in genç oyuncu grubuyla yola çıkayım başarısızlığı göze alıyorum diyecek bir adam olmadığını biliyoruz hepimiz. Daha şimdiden kamoyu oluşturmaya çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt