Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem ovet ile erinc kimseye teklif yok, transfer beklemeyin o yüzden, satmadan alamayiz gibisinden biseler söylediler

takım bu kadar kötüyken yönetim içinden ft'ye karşı olanlar olması doğal bir vaziyet.

buradan kriz çıkarmak anlamsız

Kerem ovet ile erinc kimseye teklif yok, transfer beklemeyin o yüzden, satmadan alamayiz gibisinden biseler söylediler

ozaman kapatsinlar transferi.

son sellelerde kimi satmislarki. aklima bir ozan gelliyor. digerleri genelde degerinin altinda gidiyor.

o isi suyun öteki tarafinda olan takim iyi yapiyor. ama onlarda bence transferde bile sike yapiyorlar yoksa o beceriyi o camiadan beklemiyorum.

Çok şükür diyorum,

Fatih Terim devam ettiği sürece transfere filan gerek yok Mostafa Mohamed veya Morutan gibi gelseler bile 2-3 maç kazandırıp sonra Fatih Terim tarafından yendiklerini görmek istemiyorum artık

Çok şükür diyorum,

Fatih Terim devam ettiği sürece transfere filan gerek yok Mostafa Mohamed veya Morutan gibi gelseler bile 2-3 maç kazandırıp sonra Fatih Terim tarafından yendiklerini görmek istemiyorum artık
Bende seni forumda görmek istemiyorum ama mecbur kalıyor insan. Sende benim gibi idare et.

kadir çetinçalı yönetim içinde hoca bakanlar var ve ft giderse 1-2 gün içinde yeni hocayı getirebilecek kadar ilerlemiş diyorlar
bu iş yakında biter gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt