Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam hem içeride ki hem dışarıda ki düşmanlarla cebelleşiyor. Çok büyüksün hocam!

Ahmet Nur Çebi: "Birçok futbolcumuz Covid-19. Her kulüp de aynı durumda. Ligin 2. yarısı 15 gün sonra başlasın." (Fanatik)

Daily bjk aglakligi

Ya bu da ağla ya ağla ya İstanbul'da barajlar doldu taştı.

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Savaş Çorlu "Faguli" müthiş topçu dedi mi yine? Takıma abi lazım falan. 90'lar kafası.
yok , gündem nereden doyuyorsa onu dedi

FT'ye laf ederken iyi ama şimdi Hoca başka yerden yönetim ile alakalı haber duyuyor. Kaleci kaleci 1 numara kalecciiğğ diye saçmasapan konuşuyor işte.

bu tür adamlar ateşe benzin döküyor medyada yemin edeirm.

Hoca da benim kafadanmış yalnız ghezzal larsen falan ucuz kurtulmuşuz madem karma takım istiyordun hoca biraz daha yenilikçi ol be o isimler ne

marcao'yu yolcu edip gelen para ile 2-3 adam alırız diyordum ama umut yok gibi :(

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keram Ovet denilen herip bizi ffpde saniyor galiba kimde gitmeden transfer olmaz diyor Gustavayla sozlesme fesih Gedson kiralik gelir en kotu Kerev Ovet Denilen Adamda Bizim Motz gibi biri Negatiflik yayip duruyor.

Solbakken bizi takip ediyor. Yeni mi aldı bilmiyorum.
1641309682773.png

Hoca da benim kafadanmış yalnız ghezzal larsen falan ucuz kurtulmuşuz madem karma takım istiyordun hoca biraz daha yenilikçi ol be o isimler ne

Renktaş ilk tercihi hocanın Berghuis'dı zaten. Morutan'ı kanat diye düşünmüyorlardı. Cica'dan önce görüşülmüştü. Büyük ihtimal 10 numara pozisyonunaydı. Elneny yerine de Gustavo geldi, oynamıyor ki son gün alabileceğimiz en iyi isim Elneny'di. Larsen-Boey kısmen yanlış olmuş ama herifin sakatlığını düşününce haklı diyebiliyoruz. Ayrıca Larsen konusunda ilk konuşulan bons 1 milyonken turnuva sonrası 5 konuşuldu. Bu bonservisi duyunca vazgeçmiştir. Çok eleştirilecek bir tarafı yok bence. Kerem'e yönetimdeki arkadaşları hocayı kötülemiş. Zaten Hoca transfer konusunda eleştirilmemeli. Saha içiyle eleştirilmeli. Oynattığı oyun, aldığı cezalar vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt