Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Yılmadan, yorulmadan ve vazgeçmeden, sezon içinde yaşanılan en büyük hayal kırıklığı sonrasında dahi tüm desteğinin bizimle olduğunu paylaşan Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun göstereceği sabır ve inisiyatif dahilinde en üst gayretle çalışmaya devam edeceğim"
E adam sana diyor yardımcılarını değişelim neden hayır diyorsun ? Yada yeni yardımcı getirelim, Bence bu şekilde iyi sonuçlar gelmeye başlarsa sen haksız yönetim haklı çıkacak …. Nasıl egon var arkadaş akıl alır gibi değil. Sen camiayı düşünmüyor kendini düşünüyorsun. Artık taraftar uyandı kandıramazsın kimseyi

Rtas inan genc veya tecrubeli topcu cok onemli degil,onemli ama belli bi seviyedeyken onemli,biz cok uzaktayiz o kriteri tartismaya cunku ortada oyun yok bi kere

Bak biz 1-2 senedir ortalama yas ortalamasi olan kadroya hep arda,babel,feg,falcao,muslera yi ilistirmedikmi ilistirdik e ne degisti hicbisey,nzonzili kadroyu hatirla oda full tecrubeliydi ne degisti hicbisey,bu sezon full genctik ne degisti yine hicbisey

Biz berghuisi alsaydik(ki keske alsaydik) suan emin ol niye morutani almadik diye burayi mesaj bombardimanina tutuyoduk
Ben de zaten Kerem Övet'in açıklamalarına sinirlendim. Şu an yönetimde bazı kişiler ile hoca arasında soğuk savaş var gibi. Hocayı eleştiriyorsak doğru doneler üzerinden eleştirelim. Övet'in dediği gibi hoca tecrübeli futbolcu istedi, genç istemedi meselesi doğru değil, tecrübeli istemek yanlışta değil, sorunda zaten bu değil. Oyuncu topluluğumuza uymayan bir oyun anlayışı var sahada. Hücum organizasyonlarımızda kaç senedir sıkıntı var. Öne geçtiğimizde bile rahat rahat oturamadığımız bir durum ayrıca oyuncular üzerinde tedirginlik, kazmalık var. Hoca bence İstifa etmeli, etmiyorsa ve eğer yönetim güvenmiyorsa kovmalı ama Başkanda böyle bir yürek yok. Giderse ve yerine getireceği hoca başarısız olursa seçim demek. Cesur olamıyorlar. Sosyal medyada iki tarafın bu tarz haberler çıkarttığı ortada ve ben bundan rahatsız oluyorum. Yönetim kovamıyorsa çenesini kapatmalı. Nokta. Takıma zarar veriyor olay.

Işıtan Gün - Fatih Terim olayi basit. Yazin transferleri scout ve Terim'e biraktilar ve sonuc ortada. Simdi kenara cekil de transferleri biz yapalim diyorlar. Basarisiz olan her zaman gider ve gitmeli
Kendi aldırdığı topçuları mahfetti, yönetimin getireceklerini düşünemiyorum bile

giresun maçına ilk 11 yazmaya çalıştım içim karardı

ekibimizin acilen güçlenmesi lazım

sürekli dalga geçilen 2010-11'deki ilk 11 tweetini hatırladım bir anda

Fenomenler bile kazan kaldırıyorsa hocaya geçmiş olsun çok uzun ömrü yok.

Yani Fatih Terim bu herkes düşman, herkes suçlu bir tek kendi kusursuz tavırlarıyla devam ederse günün birinde taraftarlar bile arkasında durmaz olur

Hayır 70 yaşına gelmiş daha neyi bekliyor acaba ? Kazandığın para ömür boyu yeter ailene neden hala inatla bırakıp gitmiyor ki ? Senelerdir başarısızlığı ortada artık varlığı faydadan daha fazla zarar veriyor Galatasaray a

Işıtan Gün - Fatih Terim olayi basit. Yazin transferleri scout ve Terim'e biraktilar ve sonuc ortada. Simdi kenara cekil de transferleri biz yapalim diyorlar. Basarisiz olan her zaman gider ve gitmeli
Bu, İsitan’in futbol direktörü oldugunun resmi olmasa da fiili habercisidir. Boyle bir durumu hoca kabul etmez. Zaten Burak Elmas-Terim zinciri kuruldu arada kimse olmayacak diye. Eger boyle bir sey varsa Burak Elmas’in da Terim’e guveni kalmamis demektir. Ancak her firsatta beraberiz mesaji veriliyor. İlginc ve entrika dolu bir hikaye!!!

Burak elmasin kurduğu yönetime bak, daha senesi dolmadan çöktü.

giresun maçına ilk 11 yazmaya çalıştım içim karardı

ekibimizin acilen güçlenmesi lazım

sürekli dalga geçilen 2010-11'deki ilk 11 tweetini hatırladım bir anda
Yani renkdaşım bu gidiş ne yönetim bırakır ne hoca. Perşembenin geleceği çarşamdan belli, bu yönetim hocasına güvenip takviye yapmak istemiyor, hoca da ben istedim onlar almadı o yüzden bu haldeyiz derdinde. Ne başkanda onu kovacak cesaret var nede ft de yapamadım olmadı deyip bırakıp gidecek bir düşünce. Allah sonumuzu hayır eylesin.

Bu, İsitan’in futbol direktörü oldugunun resmi olmasa da fiili habercisidir. Boyle bir durumu hoca kabul etmez. Zaten Burak Elmas-Terim zinciri kuruldu arada kimse olmayacak diye. Eger boyle bir sey varsa Burak Elmas’in da Terim’e guveni kalmamis demektir. Ancak her firsatta beraberiz mesaji veriliyor. İlginc ve entrika dolu bir hikaye!!!
Kor dovusu var burda

Ft koseye sikisti,kacacak biyeri kalmadi,istifada edemez silinip gidecek cunku ederse

Burakta kovamiyo cunku hem yurek yok,hem eskiden tanidigi icin kovarsam ayip olurmu diye dusunuyo olabilir :) ,hemde kovarsa biatcilar oklari kendine dondurecek,acemi oldugu icinde oda koseye sikismis durumda

A.n cebi sergeni ilk bulusmada kovsaydi tepki cekebilirdi,napti devam ediyoruz guveniyoruz dedi yalandan bakti 2 hafta yine tik yok taraftar gondermis oldu sergeni,cebi yirtti

Burakta ayni yolu deniyoda ua geregini yapip protesto edecekmi bakalim terimi

İşin açıkçası ben bu transfer döneminde aldığımız "genç" oyuncuların Fatih Terim in istediği oyuncular olmadığına inanıyorum. Mesela inatla ilk istediği adam Stanciu ydu Cicaldau yerine, veya orta sahaya Paulinho yu istiyordu. Mesela bugün Sports Digital Youtube kanalında Eski Açık programında söylediklerine göre Fatih Terim in ilk tercihi Boey değildi biraz yönetimin zorlamasıyla transfer edildi dediler Fatih Terim in ilk tercihi Rosier ikinci tercihi Larsen miş sağ bek için, ama medyadan bunu Işıtan Gün ve menajerlik şirketinin oyunu olarak lanse etmişlerdi. Bilemem belki de Eski Açık programında yönetimi aklamak için bilinçli şekilde söylemiş olabilirler bunu ama transfer yapılan hemen her mevkiye bakıyoruz Fatih Terim in ilk tercihi hem 28-30 yaşlarında tecrübeli adamlardı mesela Elneny yi çok istemiş, Assunçao yerine veya Morutan dan önce Ghezzal ve Berghuis i istemişti. Hani Stanciu, Paulinho, Elneny, Ghezzal/Berghuis, Larsen vs. liste uzuyor gidiyor hepsi yaşını başını almış tecrübeli adamlar. Bir de bakıyoruz Fatih Terim her ağzını açtığında genç oyuncular yüzünden, işte böyle tecrübesiz oldukları için diye hep suçu futbolculara atıyor. İşin açıkçası ben Fatih Terim in böyle bir gençleştirme operasyonuna gideceğine bugün başarısız olmayı göze aldığına inanmıyorum daha doğrusu bunu gönüllü olarak yaptığına inanmıyorum

Mesela kendi aldırdığına inandığım PvA var davranışlarına bakıyorum evlat gibi görüyor resmen saha içindeki davranışı/konuşması bile bir farklı PvA ile konuşurken ne olursa olsun onu oynatıyor hata yapsa da takımın içine etse de bir sonraki hafta oynatacağının garantisini verebilirim, diğer yandan Morutan a davranışına bakıyorum üvey evlat gibi en ufak hatasında bir kesik yiyor bir daha da ilk 11 yüzü göremiyor, bir de defansda çalışkan değil, topsuz oyunda kötü vs. vs. diye çocuğu eziyor resmen diğer yandan Mostafa Mohamed en ufak pozisyon kaçırınca küfür kıyamet kenardan bağırdığını izliyoruz sürekli

Tabii bunların hepsi kendi fikrim, bana kalırsa Fatih Terim in oyuncu geliştirmek, genç oyuncular ile yola devam etmek gibi bir kararı yok. Zaten genç oyuncuları geliştirmek ne bileyim 3 yıllık planlama ile bir çıkış yolu belirlemek gibi planı olsa daha bu planlamanın 1. yılının Aralık ayında gelişemiyorsak, değiştireceğiz demezdi

Keşke yönetim bu planlamaya giderken kendi de gelişime açık bir teknik adamla bu değişime girselerdi Fatih Terim asla dönüp hata bende mi diye bakacak birisi değil. Mesela bugün basında Işıtan Gün ün Pep Guardiola nın yardımcısıyla görüştüğü yazıyordu ah keşke gerçek olsaydı diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt