Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dede çok iyi anlatmış. Her bir kelimesi doğru. Fatih Hoca artık gitmeli. Kulübü batıracak iki transfer dönemi daha takımın başında kalırsa.. 3 senedir her seferinde "Yok Ocak ayını bekleyeceğiz, yok Temmuz'u bekliyoruz..." Kardeşim elindeki takım kadrosu ligdeki bütün takımlardan iyi. Teknik taktik sıfır. Takımın senelerdir ne oynadığı belli değil. Bizim izlediğimiz maçlarla Terim'in maç yorumları siyahla beyaz gibi. Derhal istifa edip takımın önünü açmalı.

Solbakken Gedson Cica Onyekuru

Kerem

Mostafa

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Işıtan Gün'ün yeni bir teknik direktörle anlaşma durumu yok. Bir yöneticiye, Belçika Ligi'nden bir hoca öneriliyor. Bu da zaten kabul edilmiyor."

🖇 @burhancanterzii

bazi arkadaslarin ft nefreti Galatasaray sevgisinden öne geciyor ama bazilarinda ft sevgisi Galatasaray sevgisinden öne geciyor.

ortayi bir bulsak.
Hayirliysa hoca gitsin ama dedigim gibi.Artik kredisi kalmadi 2. Devre ust uste 2 yenilgi Avrupadan elenme gibi durunlarda hoca gidecek .Hocayi sevmeyenlerin akli basindan gidiyor ya hersey normale donerse diye.Uefa yari final ligde zirveyi zorlamamizdan korkan adamlar var.Marsilya ve Lazioyu yendigimizde adamlar kan kustu kan.Gidecekse gitsin hoca ama sirf hoca gitsin diye Galatasarayin kotu olmasini isteyen adamida Allah bildigi gibi yapsin

Ali Naci Küçük: "En az 5 yönetici Fatih Terim ile yolların ayrılması gerektiğini Burak Elmas'a belirtmiş."

Ali Naci Küçük: "Aslında Fatih Terim bir anlamda yıldırılmaya çalışılıyor. Galatasaray yönetiminin yaklaşımları samimi değil. Bu süreç şunu gösteriyor, biz seni gönderemiyoruz, sen bırak demeye getiriyorlar."

Ali Naci Küçük: "Açık konuşalım. Burak Elmas seçimi Fatih Terim sayesinde kazandı. Seçim başarısının %60'ını Fatih Terim'e yazarım. Burak Elmas'ın söz verdiği projelerin yüzde 60-70'i ortada yok. Galatasaray yönetiminin yaptığı vefasızlıktır."

Ali Naci Küçük: "Fatih hoca 'Ben buradayım, devam edeceğim' dedi. Yönetim kurulu ve camiaya mesajı verdi. Fatih Terim her şeyin farkında."

Ali Naci Küçük: "En az 5 yönetici Fatih Terim ile yolların ayrılması gerektiğini Burak Elmas'a belirtmiş."

Ali Naci Küçük: "Aslında Fatih Terim bir anlamda yıldırılmaya çalışılıyor. Galatasaray yönetiminin yaklaşımları samimi değil. Bu süreç şunu gösteriyor, biz seni gönderemiyoruz, sen bırak demeye getiriyorlar."

Ali Naci Küçük: "Açık konuşalım. Burak Elmas seçimi Fatih Terim sayesinde kazandı. Seçim başarısının %60'ını Fatih Terim'e yazarım. Burak Elmas'ın söz verdiği projelerin yüzde 60-70'i ortada yok. Galatasaray yönetiminin yaptığı vefasızlıktır."

Ali Naci Küçük: "Fatih hoca 'Ben buradayım, devam edeceğim' dedi. Yönetim kurulu ve camiaya mesajı verdi. Fatih Terim her şeyin farkında."

Sank kulube Terim yonetiyor.

Inanilmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt