Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son dakika başlıklarını görünce transfer bombalarını patlattık sanmıştım fakat forumun oscar ödülleriymiş

Ali Naci Küçük: "En az 5 yönetici Fatih Terim ile yolların ayrılması gerektiğini Burak Elmas'a belirtmiş."

Ali Naci Küçük: "Aslında Fatih Terim bir anlamda yıldırılmaya çalışılıyor. Galatasaray yönetiminin yaklaşımları samimi değil. Bu süreç şunu gösteriyor, biz seni gönderemiyoruz, sen bırak demeye getiriyorlar."

Ali Naci Küçük: "Açık konuşalım. Burak Elmas seçimi Fatih Terim sayesinde kazandı. Seçim başarısının %60'ını Fatih Terim'e yazarım. Burak Elmas'ın söz verdiği projelerin yüzde 60-70'i ortada yok. Galatasaray yönetiminin yaptığı vefasızlıktır."

Ali Naci Küçük: "Fatih hoca 'Ben buradayım, devam edeceğim' dedi. Yönetim kurulu ve camiaya mesajı verdi. Fatih Terim her şeyin farkında."

ft bugün her tuşa basıyor
sabah bildiri, öğle twitter trolleri, akşam kiralık gazetecilerle her koldan saldırıyor

Herkes başka birşey söylüyor. İyice at izi it izine karıştı. Güçlü yönetim görüntüsü vermekten bile uzak yönetim olup çıktılar. Kaos tamam ama bu gibi herkesin çekiştirebildiği görüntü hiç hoş değil. Sonumuz hayrolsun.

ali naci'nin yönetimle ilgili yorumuna katılıyorum

bence de takımın durumundan ötürü hocayı göndermek istiyorlar ama ft kızıp bunları kovar diye söyleyemiyorlar ;D
Bi terimi yönetemeyen adamlara 30 milyonluk 100lerce yıllık camiayı teslim ettik

Yönetim de bölünmüş durumda
Hoca bırakmalı artık

Yerine daha iyisini getirebiliriz daha basarili olabiliriz demek sorunun kaynagi mi oluyor

Isler yolunda giderken unal aysal gibi böyle bir yola basvurmak yanlis ama son 2 sezonu sifir kupa ile tamamlayan,muhtemelen bu sezonu da yine kupasiz tamamlayacak olan takimin hocasi tabiki tartisilir

Fatih hoca’yi cok severim ve Galatasaray efsanesidir ama bu sekilde hem kendi kariyerine hem de Galatasaray’a zarar veriyor

Ben inaniyorum ki Fatih hoca bir kenara cekilip Galatasaray’in önünü acacaktir,buna inanmak istiyorum

ibo bey başkan seçilse böyle olmazdı

ralf ile başarıdan başarıya koşacaktık

60ccf97c66a97c30786e5f61.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt