Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarlarımızın Hoca’yı istememesini anlıyorum da yahu bu adam 8 şampiyonluk 1 uefa kupası sayısız kupalar hatta Avrupa süper kupası kazanmış adamı yerin dibine sokuyor. Bırak Galatasaray’da Türkiye’de Galatasaray haricinde başka bir kulüpte olsa kulübün anahtarını verirlerdi. Twitter ve burada linç ediliyor. Adamlar Ferguson’u tepede taşıyor.
Zaten kulubun anahtarini vermedik mi?

Megyeriyi yollamislar. Belki yedek olarak almislardir

Visca 2-3 yıl rahat oynar.Biz istesek Fb de talip olurdu fiyatı da artardı.O yüzden Visca için üzülmeye gerek yok.Ha Başakşehir'de oynamış Ha Trabzonspor'da oynamış..

Başakşehir, düşme hattında teslim aldığı takımın ilk yarıyı 3. sırada bitirmesini sağlayan genç teknik direktör Emre Belözoğlu'ndan gelen haberle sarsıldı.

Özel sağlık durumu nedeniyle Alanyaspor maçında yok
Fanatik'in haberine göre; 41 yaşındaki teknik direktörün özel bir sağlık sorunu nedeniyle Başakşehir'in ligin ikinci yarısında oynayacağı ilk maç olan Alanyaspor karşılaşmasında takımın başında yer alamayacağı öğrenildi.

Tedbir amaçlı evinde dinleniyor
Sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen başarılı çalıştırıcının tedbir amaçlı evinde istirahat ettiği de gelen haberler arasında.

ne bu cowit mi olmuş
bi biz malız cowit olana cowit oldu dioruz
Emre byi ekibimizin basinda gormek istemez misin ustad

Taraftarlarımızın Hoca’yı istememesini anlıyorum da yahu bu adam 8 şampiyonluk 1 uefa kupası sayısız kupalar hatta Avrupa süper kupası kazanmış adamı yerin dibine sokuyor. Bırak Galatasaray’da Türkiye’de Galatasaray haricinde başka bir kulüpte olsa kulübün anahtarını verirlerdi. Twitter ve burada linç ediliyor. Adamlar Ferguson’u tepede taşıyor.
Sikinti orda

Gecmisine bakip kalsin diyosun

Suanda bize faydasi yokki,olmuyoda,olmayacakta

Sen babele kalsin diyormusun eskiden iyi futbolcu oldugu icin demiyorsun,niye cunku eskiden yaptiginin suan bir karsiligi yok

Feghouliye kalsin diyormusun 2 kere sampiyon yapti seni ama demiyorsun,cunku artik bitik

2005te rte iyi diye suan ona kalsin diyormusun demiyorsun

Ayni manu efsane solskjaere kalsin dedimi demedi

Slye lige ambargo koyan zidane slde yari finalde elendi diye gonderildi gecmisine bakmadan

Eskiden soyleydi denmesi bile ortadaki acziyeti net bir sekilde ortaya koyuyor,sen eskiden soyleydi diyerek suan bir halt yapamadigini soylemis oluyosun aslinda

Taraftar aylardir senelerdir soyluyo git diye
-hocam biraksanmi
-hocam birak artik
-hocam birak
-hoca git
-terim git
-ulan git
-defol git
-kovun ulan bunu
-imparator selahattin

Hocam biraksanmi dendiginde biraksaydi tepkiler bu kadar evrilmeyecekti ,bagrimiza basacak,iyi anacaktik

Yok oyle gsnin ayrani dokulsun,taraftar istenmeyen olaylar yasasin ama bana kimse bisey demesin

Yok oyle

Boeyin sağlam dönmesi beni en az gedson kadar heyecanlandırır.. 6 maç 90 dk oynamış 4 G 2 B almışız.. Müthiş bir form yakalamışken sakatlanması kötü oldu bu herif bizim lig için bir sağ bekten çok daha fazlası demek
5-6 puan fazlamız olurdu boey sakatlanmasa bana göre.

Başakşehir, düşme hattında teslim aldığı takımın ilk yarıyı 3. sırada bitirmesini sağlayan genç teknik direktör Emre Belözoğlu'ndan gelen haberle sarsıldı.

Özel sağlık durumu nedeniyle Alanyaspor maçında yok
Fanatik'in haberine göre; 41 yaşındaki teknik direktörün özel bir sağlık sorunu nedeniyle Başakşehir'in ligin ikinci yarısında oynayacağı ilk maç olan Alanyaspor karşılaşmasında takımın başında yer alamayacağı öğrenildi.

Tedbir amaçlı evinde dinleniyor
Sağlık durumunun iyi olduğu kaydedilen başarılı çalıştırıcının tedbir amaçlı evinde istirahat ettiği de gelen haberler arasında.

ne bu cowit mi olmuş
bi biz malız cowit olana cowit oldu dioruz
Ozel saglik durumu nedeniyle diye ne guzel anlatmislar yav. Tjk da soguk alginligi nedeniyle yok diye gecistiriyor artik.
Fb icin farketmiyor zaten

Ozel saglik durumu nedeniyle diye ne guzel anlatmislar yav. Tjk da soguk alginligi nedeniyle yok diye gecistiriyor artik.
Fb icin farketmiyor zaten
Bize gelince medya;

Adana'nın satın alma opsiyonu yokmuş.Daha hızlı olmak gerekli.Profiline baktım da Yunus'tan gol katkısı olarak 2 gol fazlasını atmış ama Yunus'a göre daha fazla yükseltmişler değerini.Bu kadar da taraflı olunmaz :D
2 sene once Espanyol 10 milyon'a almis 4e 5e kopaririz belki

Adana'nın satın alma opsiyonu yokmuş.Daha hızlı olmak gerekli.Profiline baktım da Yunus'tan gol katkısı olarak 2 gol fazlasını atmış ama Yunus'a göre daha fazla yükseltmişler değerini.Bu kadar da taraflı olunmaz :D

Vargas çok iyi topçu fegh etkisi yaratır gelse

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt