- 12 Haziran 2011
- 72.216
- 21.812
- 2.743
he 10 milyon TL verelim sana
Neden Euro?
S*çarım böyle işe.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz alsak satamayacagin adami bu paralar verilirmi olurdu. Ts alinca iyi is denirideal diyebilir miyiz
ha?Biz alsak satamayacagin adami bu paralar verilirmi olurdu. Ts alinca iyi is denir
Bilemem ama akarı kokari olmayan bir transfer. Visca ligde son 10 yilin en istikrarlı topçusu. Ne vereceği belli.ideal diyebilir miyiz
Ya bir de sakatlıktan yeni cikmissin. Bursada neyi kanıtladin da 10m çekiyorsun. Bunların en potansiyellisi Ali akmandi o bile süre alamamaya başladı hollandada.Şu futbolculardaki g.t kalkıklığı başka kimsede yok. Sanki dünyayı kurtarıyor herif.
allah senin belanıyattım allah kaldır beni nöbetin içine daldır beni
Cidden Konyalı sandım seniyattım allah kaldır beni nöbetin içine daldır beni
Avatarında hocamın hocasını görmek güzelMadrid Psgye 50m teklif etmiş Mbappeyi almak için
Kagit uzerinde iyi gorunmesine ve anadolu takimlarini rahat ezecek olmasina ragmen, buyuk maclarin kadrosu olamaz. On tarafta mucadele edecek tek adam yok nerdeyse.Beyler 3 hafta sonra buna karsi oynuyoruz
Ugurcan
Peres Hugo Kaan xx
Berat Hamsik
Visca Bakasetas Nwakaeme
Cornelius
Biz halen transfer yapmiyorzz
Konyalı ile uzun müzakereler ettik , profil fotoğrafını kullanmayı kabul ettim.Cidden Konyalı sandım seni
Viscayi bu sezon izlemedim ama bakasetas topsuz oyunda iyi. Visca fiziken bitmemisse onun da topsuz oyunu iyidirKagit uzerinde iyi gorunmesine ve anadolu takimlarini rahat ezecek olmasina ragmen, buyuk maclarin kadrosu olamaz. On tarafta mucadele edecek tek adam yok nerdeyse.
Viscanin tsye transferini yorumlar misintek bir teklif bile gelmemiş olamaz