Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadar mühim ki

terim gidince ölüyoruz bitiyoruz yalanını burada çürütmüştük

bu da ikinci yalan çürütülen

tweette yakaladığın yalan nedir?
para yok dendiği için giden mancini bile yazılmamış. bi kere cvp verilen tweetle atılan tweetin içerikleri birbirinden apayrı. bahsedilen tweete uyan tek örnek var o da gerets. onda da saidou - inamoto değişikliğinin bile nelere kadir olduğuna tanık olmuş idik. yani ses çıkarmadı diye herife kıytırık adam verip hadi koçum dediler sırf efendi diye

Diagne ve mostara varken forvet transferine gerek yok. Mostofa kupada diagne sakat olduğu için solbakkeni halille birlikte forvete yazdim
saydığın 3 isimden ne hayır gördük ayrıca diagne sakat kardeşim sen söylüyosun,mostafa formsuz,halil in gol becerisi baya baya düşük bu durumda mevkisi kanat olan bir adamı forvet diye almak pek mantıklı değil bize ilk 11 oynayacak forvet lazım yedek değil..

Çıkıp Judo’da Avrupa Şampiyonu olduk diyip bu serüveni anlatırsa;
Güler misiniz utanır misiniz?
Hollanda’da takim yoneticisi olan biri oldugu soyleniyor ama bizde Judo dep.inden sorumlu. Atalay, Barış vs fortuna’da oynayamaz miydi acaba?
Menejerlerle birlikte klübü hoplatmaya gelmiş belli ki

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saydığın 3 isimden ne hayır gördük ayrıca diagne sakat kardeşim sen söylüyosun,mostafa formsuz,halil in gol becerisi baya baya düşük bu durumda mevkisi kanat olan bir adamı forvet diye almak pek mantıklı değil bize ilk 11 oynayacak forvet lazım yedek değil..
Birini göndermeden yenisini alıp ne yapacağız üstat yaw. Bende biliyorum bir halta yaramadiklarini ama hoca da bir zahmet kazansın iclerinden birini. Diagne+Mostafa+Halil e 20m üzeri para verildi. İskartaya çıkarma gibi bir lüksümüz yok bence
Hep al al nereye kadar.

Durum şunu gosteriyor ki artik havalimanlarina akın edemeyecegiz. Son kuşak biz kaldık

Niye ne yapmış?
Haluk yürekli akşam buna sallamıştı alioski ve larsen transferleri için. Bakalım ne diyecek. Zaten transfer döneminde 2. Başkan olarak görev alırken biranda judo takımına postalamıştı. Şaşırmıştım. Demek ki bu yüzdenmiş. Burak elmas seni 2. Başkan yapmış sen git menejerlerle iş çevir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halen söylüyorum futbol bilgim çok üst düzey değil ama iyide anlarım bizim takımın en büyük sorunu oyunu kuran yönlendiren bir maestro gerektiğinde topu ayağına alıp maçı açabiicek bir 10 numara yoksa hiç sahaya çıkmayalım sağlam 1 10 numara ile elimizdeki oyuncuların tamamı yıldız adayı olur en başta Morutan

Biz baya pozisyonada giriyoruz. Topu kaleye sokamıyoruz. Sokucu kanat ve forvet şart 6 noyu demeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt