Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FIa19JfWUAAXeFr

Tek adamcılık dünyanın neresine giderseniz gidin felaket bir şeydir. Hele alanında çok iyi değilse (Putin gibileri ayrı tutuyorum adam başka bir mevzu) yönettikleri kurumu uçuruma doğru sürükler, müritleri de seninle ölümüneee der peşinden gider zarar görürler. Ha tek adamlara bir şey olmaz, kral gibi yaşamaya devam ederler ama yönettikleri kurum ve tebaa'ya büyük zarar verirler. Bizim millet nasıl güdülmeye alışıksa halen devam ediyorlar. Atatürk bunu değiştirmeye çalıştı, kimsenin körü körüne peşinden gitmeyin, kafanızı çalıştırın biraz diye. Hatta Türk milleti zekidir diye gaz da verdi. Başarmaya ömrü yetmedi maalesef.

Sorunun Terim olduğunu düşünmüyorum, zihniyet devam ederse Terim gider Ahmet gelir değişen bir şey olmayacaktır.
Terim'i taraflı şekilde savunan iki kişi falan kaldı forumda kime ne anlatıyorsunuz ya ? Forumun ekseriyeti muhalif zaten. Bir de mükemmel tespitler yapmış gibi yazdığın şu dandik hamaset mesajlarını satmaya çalışma sağa sola. Galatasaray bünyesinde demokrasisini en iyi işletebilen kulüp , tek adam iması yaptığın hocayı çatır çatır eleştiriyorlar divanda. Taraftar kısmı yer yer hakaret ederek eleştiriyor, ağlatarak gönderelim falan yazan var. Kim güdülüyormuş ? Geçen de ``Forumdaki yaşlılar siz bilmezsiniz yeğenim`` diye Terim'i savunuyorlarmış da AKPli dayılara benziyorlarmış gibisinden dışkı değerinde bir tespit bırakmıştın foruma yanlış hatırlamıyorsam. Yaşça büyük olan üyelerin çoğu FT karşıtı burada kimse de o tarz mesajlar atmıyor. İnce görmüş bir dahi zannediyorsan kendini zannetme yani, uyandırayım.

Arda Turan oleeeey Galatasaraylı olduğuna gerçekten inandıgım son aktif oyuncu
Vallah alt yapimizdan cikip en yuksegi gordu.Silah olaylari Berkayin karisi olaylari beni hic ilgilendirmiyor.Berkay adam olsaydi Canerin Esine salca olmazdi.Gecen sene bile is yapti.Yarim sezon daha oynayip futbolu birakacak zaten.Rakip takima gitmedigi halde Ardadan ve Hocadan bu kadar nefret edilmesi can sıkici bi durum.Bu arada hocanin birakmasini dusunuyorum bende artik.Ama sabah aksam hocaya laf cakanlarda sıkıyor.

Onyekuruyu istemeyenlere arkasından ağlayacaksiniz size hatirlaticam diyip liste tutan bir renktas vardı ne oldu ona

Terim'i taraflı şekilde savunan iki kişi falan kaldı forumda kime ne anlatıyorsunuz ya ? Forumun ekseriyeti muhalif zaten. Bir de mükemmel tespitler yapmış gibi yazdığın şu dandik hamaset mesajlarını satmaya çalışma sağa sola. Galatasaray bünyesinde demokrasisini en iyi işletebilen kulüp , tek adam iması yaptığın hocayı çatır çatır eleştiriyorlar divanda. Taraftar kısmı yer yer hakaret ederek eleştiriyor, ağlatarak gönderelim falan yazan var. Kim güdülüyormuş ? Geçen de ``Forumdaki yaşlılar siz bilmezsiniz yeğenim`` diye Terim'i savunuyorlarmış da AKPli dayılara benziyorlarmış gibisinden dışkı değerinde bir tespit bırakmıştın foruma yanlış hatırlamıyorsam. Yaşça büyük olan üyelerin çoğu FT karşıtı burada kimse de o tarz mesajlar atmıyor. İnce görmüş bir dahi zannediyorsan kendini zannetme yani, uyandırayım.
Ahbert 2002-2010 arası TR'nin altın çağı diyorlar, ne dersin bu yoruma :asd:

Forumda niye tahammülsüzlük var. Hakaret etmediği sürece ister savunur ister eleştirir.Yani şimdi baskı yapınca fikirler mi değişiyor. Ben mesela Hoca’nın bu sezonu tamamlamasından yanayım. He giderse de uygun şekilde bir sözümüz olmaz. Ki Galatasaray geleneğinde kaos bizi besler. Kaos olan her sezonda sivrilip çıkmışız. Bide üslubumuza dikkat edelim. Herkes gibi bizde Galatasaray’ımızın iyi olmasını istiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt