Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon başı nasıl harcadık ozaman

Kur 2 katına çıktı.Bu bütün takımların gelir-gider dengesini mahvetmiştir, yayın gelirleri sponsorluklar hep ₺ üzerinden ama alacağın yabancı oyuncu € cinsinden. Gedson’u geçen yaz rahatlıkla 7-8m € alabilecekken şimdi 4-5 bile çok zorlayabilir. En basitinden daha yeni stad sponsorluk anlasması yaptık o an ki kurla 100m€ getirisi vardı 50m€ düştü.

Şunu da unutmadan Tff’nin alenen bizi doğradığını en az 10 maçımıza da etki ettiğini unutmayalım. Bizi bu sene hakemlerle kıyıp geçtiler. Eleştirirken bunu göz ardı etmeyelim.

4-5 maç üst üstte kazansın takım sonra açıklamalarına bakarız yine değişir :)
Gs gibi bir takim icin 4-5 mac kazansin demek,bunu olagandisi kilmak,tamda neden gitmeli dememizin cevabi

Giresunsporu yendigimizde konvoya cikacak,burda antiftciler nerde diye cigirtkanlik yapacak bayagi bir insan var

Nerden nereye,cok uzucu,canin sikilmiyormu bu duruma hic

Gs gibi bir takim icin 4-5 mac kazansin demek,bunu olagandisi kilmak,tamda neden gitmeli dememizin cevabi

Giresunsporu yendigimizde konvoya cikacak,burda antiftciler nerde diye cigirtkanlik yapacak bayagi bir insan var

Nerden nereye,cok uzucu,canin sikilmiyormu bu duruma hic
Ben de hocanın son zamanlar formsuz olduğunu söylüyorum.İstifa etmesini istemek benim içimden gelmiyor.Hem şu an gitse bile Burak Elmas daha iyi bi hoca bulup getiremez.Selçuk'u falan getirir.Devre arası transferlerle iyi futbol oynayıp maçları kazanırsak sene sonunda hoca devam eder bunlar olmasa da hoca kendisi istifa eder..

Vallah alt yapimizdan cikip en yuksegi gordu.Silah olaylari Berkayin karisi olaylari beni hic ilgilendirmiyor.Berkay adam olsaydi Canerin Esine salca olmazdi.Gecen sene bile is yapti.Yarim sezon daha oynayip futbolu birakacak zaten.Rakip takima gitmedigi halde Ardadan ve Hocadan bu kadar nefret edilmesi can sıkici bi durum.Bu arada hocanin birakmasini dusunuyorum bende artik.Ama sabah aksam hocaya laf cakanlarda sıkıyor.

Herkes hata yapabilir ama Arda bu hataları Galatasaray kimliği altında yapmadı bize bir yanlışı dokunmadı. Başakşehir de oynarken bile çıkıp aslan gibi Türkiyenin en büyük kulübü dedi. Başkaları gibi transfer olunca fotoğraf silme, şirin gözükme çabasıda olmadı.
Arda gelecekte bu kulübe hoca olsa ticari görmeyecek iki kişiden biri benim için, diğeri Bülent kaptan

Şunu da unutmadan Tff’nin alenen bizi doğradığını en az 10 maçımıza da etki ettiğini unutmayalım. Bizi bu sene hakemlerle kıyıp geçtiler. Eleştirirken bunu göz ardı etmeyelim.
Şu olay bile bu olanayların özeti.Galatasaray'ın aleyhine hata yaparsan ödüllendirilirsin eğer lehine hata yapıldığı düşünülüyosa Ali Palabıyık gibi cezalandırılırsın.Ümit Öztürk'e o kadar yıl maç vermediler bizim maça verdiklerinde gördük penaltımızı vermedi..

FIMFB-HXoAUeZsF

Ben de hocanın son zamanlar formsuz olduğunu söylüyorum.İstifa etmesini istemek benim içimden gelmiyor.Hem şu an gitse bile Burak Elmas daha iyi bi hoca bulup getiremez.Selçuk'u falan getirir.Devre arası transferlerle iyi futbol oynayıp maçları kazanırsak sene sonunda hoca devam eder bunlar olmasa da hoca kendisi istifa eder..

Hangi Selcuku? Hocanin yanindaki, yardimci olarak bile yeterli görmedigi Selcuku mu?

Son zamanlarimi :)son seneleri demek istedin herhalde,hani bizimde kaybolan yillarimiz

İyi futbol oynayip mac kazansak ne olurki,2020de dedigini aynen yaptik ertesi sene duzeldikmi hayir,2021de yine ikinci yari toparladik ertesi sene duzeldikmi yine hayir,simdi toparlayip 22-23 sezonunda basarili olacagimizi dusunmek akil kari degil

Maclari kazansa ligi sampiyon bitirsede o sadece arac amac degil,iyi oyun,surdurulebilirlik,avrupada kalici bulunmak ve basarili olmak amacimiz

Daha arac yok,varolacak gibide durmuyo

Dursun Ozbek > Burak Elmas
O kadar da değil ya dursunun yaptığı tahribat hiçbir başkan yapmadi. Galatasaray tarihinin en kötü başkanı. Adam sirf kendi başkanlığı tehlikeye girmesin diye riva dan gelen paraları transferlere gömdü, klübün en değerli varlıklarını peşkeş çekti.

O kadar da değil ya dursunun yaptığı tahribat hiçbir başkan yapmadi. Galatasaray tarihinin en kötü başkanı. Adam sirf kendi başkanlığı tehlikeye girmesin diye riva dan gelen paraları transferlere gömdü, klübün en değerli varlıklarını peşkeş çekti.
abartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorum

-Franz Kafka

Son zamanlarimi :)son seneleri demek istedin herhalde,hani bizimde kaybolan yillarimiz

İyi futbol oynayip mac kazansak ne olurki,2020de dedigini aynen yaptik ertesi sene duzeldikmi hayir,2021de yine ikinci yari toparladik ertesi sene duzeldikmi yine hayir,simdi toparlayip 22-23 sezonunda basarili olacagimizi dusunmek akil kari degil

Maclari kazansa ligi sampiyon bitirsede o sadece arac amac degil,iyi oyun,surdurulebilirlik,avrupada kalici bulunmak ve basarili olmak amacimiz

Daha arac yok,varolacak gibide durmuyo
Yeni kurulan bir takım ilk senesinde başarı olma ihtimali az.Ajax bile ilk başlarda iyi sonuçlar almadı.Hoca da eski yıldızlı kadronun kurulmasındaki hatasını anladı yeni genç oyuncularla yapıyı değiştirdi.Bu kadroyla Uefa'dan 1. olarak çıktık.Eğer devre arası transferlerini iyi yaparsak ve oyunu iyi oyarsak ligde de kazanırız.İşler ligde de yoluna girerse hocanın devam etmesini isteyen çoğalır doğal olarak.Bunlar olmazsa istifa eder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt