- 2 Temmuz 2011
- 132.613
- 55.568
- 5.338
bazi arkadaslara gore balina yendik.bir emeği ve başarıyı yok sayacak kadar gaddar,kinci ve gereksiz insanlar olmayi basarmaniz da büyük olay.o yuzden düşündüklerim olursa o ssleri alip rezil edeceğim herkesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar ortasahaya illa 1 transfer yapacaklar sanırım. Senelerdir ortasahada kör topal ilerlemekten bıktımGalatasaray'ın orta sahada alternatifi hazır.Scout ekibinin önerisiyle Macaristan futbolcu András Schäfer için oyuncu ve kulübüyle görüşmeler devam ediyor.Şimdilik fiyat soran Galatasaray Gedson Fernandes transferinde bir sıkıntı çıkması durumunda András Schäfer için görüşmeleri hızlandıracak. (Sabah)
Taylan-Etebo-Gustavo bu isimlerden Taylan'ı Türk diye bi kenara koyalım.Şu 2 oyuncuyu ilk 11 olarak izlemeyi hak etmedik.Gedson geldiğinde Taylan'ı da çoğu eleştiriden kurtardı.İnşallah Gedson hızlı bir şekilde formuna kavuşur da adam akıllı bir orta saha izleriz.Cicaldau'nun da performansını arttıracağını düşünüyorum..Bunlar ortasahaya illa 1 transfer yapacaklar sanırım. Senelerdir ortasahada kör topal ilerlemekten bıktım
YokTwitterdaki ft ppli hesaplari otomatik engelleyen bot var mi
Yildim yaw
sana 2Gedson bugün açıklanmaz ise küfür şov...
bulursan bana da haber etTwitterdaki ft ppli hesaplari otomatik engelleyen bot var mi
Yildim yaw