Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazi arkadaslara gore balina yendik.bir emeği ve başarıyı yok sayacak kadar gaddar,kinci ve gereksiz insanlar olmayi basarmaniz da büyük olay.o yuzden düşündüklerim olursa o ssleri alip rezil edeceğim herkesi

Galatasaray'ın orta sahada alternatifi hazır.Scout ekibinin önerisiyle Macaristan futbolcu András Schäfer için oyuncu ve kulübüyle görüşmeler devam ediyor.Şimdilik fiyat soran Galatasaray Gedson Fernandes transferinde bir sıkıntı çıkması durumunda András Schäfer için görüşmeleri hızlandıracak. (Sabah)

Galatasaray'ın orta sahada alternatifi hazır.Scout ekibinin önerisiyle Macaristan futbolcu András Schäfer için oyuncu ve kulübüyle görüşmeler devam ediyor.Şimdilik fiyat soran Galatasaray Gedson Fernandes transferinde bir sıkıntı çıkması durumunda András Schäfer için görüşmeleri hızlandıracak. (Sabah)
Bunlar ortasahaya illa 1 transfer yapacaklar sanırım. Senelerdir ortasahada kör topal ilerlemekten bıktım

Gedson gelse ne olacak? Beklentiler saçma bir şekilde çok yüksek. Önce bir sistem lazım takıma.

Bunlar ortasahaya illa 1 transfer yapacaklar sanırım. Senelerdir ortasahada kör topal ilerlemekten bıktım
Taylan-Etebo-Gustavo bu isimlerden Taylan'ı Türk diye bi kenara koyalım.Şu 2 oyuncuyu ilk 11 olarak izlemeyi hak etmedik.Gedson geldiğinde Taylan'ı da çoğu eleştiriden kurtardı.İnşallah Gedson hızlı bir şekilde formuna kavuşur da adam akıllı bir orta saha izleriz.Cicaldau'nun da performansını arttıracağını düşünüyorum..

Gedson çok önemli transfer ama yetmez saf kan 6 no da lazım. Ayrıca kafası çalışan ve hızlı kanat bir de forvet gelirse biraz futbol izleriz. Gedson ve 6 no olmazsa olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta 3lünün 2 sinin skora net katkı vermesi lazım, Gedson gelirse eğer cica ile birlikte skora katkı yapması lazım asıl soru işareti o benim için.

1-2 tane taraftar sitesi haric taraftarın cogunlugu fatih hocadan memnun ,eleştirenlere bile kızan tipler var

içimize fenerliler karıştı galiba bukadar koyun taraftar kitlesi degildik biz

Transfersizlikten çıldırdım.

hqdefault.jpg

Gedson bugün açıklanmaz ise küfür şov...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt