Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.310
- 18.916
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Boey ve Gedson ikilisini eklersek bayağı bayağı tempo yukarı çıkar. Tabii bu takımın tempo ve mücadele gücü en yüksek oyuncusu Berkan ilk geldiği halinin çok uzağında onu nasıl eski haline getiririz bilmiyorumSacha Boey, 100 gün sonra sahalara geri dönüyor.
çüş
terim ve 2 yardımcısı istifasını verdi ve yönetim kabul etti.Sabah uyandigimda hayirli haberler gormek istiyorum.
terimin en büyük endişesi yönetimin istediği yardımcılar gelir ve takım çıkışa geçerse ihtimali..Galatasaray'da yönetimin, Guardiola'nın yardımcı antrenörünü teknik ekibine katmasını istediği Fatih Terim, karşı bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
Terim, Elmander'le görüştü
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı takımın eski futbolcularından ve şu an Galatasaray'da scoutlık yapan Johan Elmander'le, teknik ekibine katmak için görüştüğü ve eski yıldızı ikna ettiği öğrenildi. Ayrıca geçen sezon teknik heyette yer alan ve ailevi nedenlerden dolayı ülkesine giden Albert Riera'yı da geri çağırdığı belirtildi.
Arda Turan'a da görev
Takım kaptanlarından Arda Turan'a da sezon sonunda Florya'da sorumluluk verileceği bildirildi.
bakiyorum da keyifler yerinde
terimin en büyük endişesi yönetimin istediği yardımcılar gelir ve takım çıkışa geçerse ihtimali..
DinlendirerekYalnız Boey ve Gedson ikilisini eklersek bayağı bayağı tempo yukarı çıkar. Tabii bu takımın tempo ve mücadele gücü en yüksek oyuncusu Berkan ilk geldiği halinin çok uzağında onu nasıl eski haline getiririz bilmiyorum
Yalnız Boey ve Gedson ikilisini eklersek bayağı bayağı tempo yukarı çıkar. Tabii bu takımın tempo ve mücadele gücü en yüksek oyuncusu Berkan ilk geldiği halinin çok uzağında onu nasıl eski haline getiririz bilmiyorum
Benim futbol takımından beklediğim 2 beki ve orta sahası gerçekten çift yönlü tabiri caiz ise son dönemindeki Gedson, ilk geldiği günlerdeki Boey gibi ocakkaliteli oyuncular birbirlerini yukarı çekerler diğerleri de olumlu etkilenir onların rüzgarından
naber sucukcu neco
Benim futbol takımından beklediğim 2 beki ve orta sahası gerçekten çift yönlü tabiri caiz ise son dönemindeki Gedson, ilk geldiği günlerdeki Boey gibi ocak
Hani bu 4 mevkideki adamlar ne yapmalı dersen bunları örnek gösteririm, daha sonra takımın geri kalanını kurgulardım
Hayirli dedik.Hayirsiz demedik.terim ve 2 yardımcısı istifasını verdi ve yönetim kabul etti.
Kina yakarsinsacha boey oynamaya baslasin balonu patlicak, luyindamanin bek versiyonu, zamanla görürsünüz.