Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacha Boey, 100 gün sonra sahalara geri dönüyor.

çüş
Yalnız Boey ve Gedson ikilisini eklersek bayağı bayağı tempo yukarı çıkar. Tabii bu takımın tempo ve mücadele gücü en yüksek oyuncusu Berkan ilk geldiği halinin çok uzağında onu nasıl eski haline getiririz bilmiyorum

Kim olduğu önemli değil, antrenmanlı olsun yeter
Resmen antrenmanlı oyuncu almış olmak için transfer yapıyoruz
Zaten birkaç hafta idare ediyor, sonra transfer yapmamız lazım diyorlar
Kimi getirirseniz getirin bu adam durduğu sürece hiçbir şey çıkmaz takımdan
Kuruş para harcanmamalı

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

sacha boey oynamaya baslasin balonu patlicak, luyindamanin bek versiyonu, zamanla görürsünüz.

Parasını kendi vercekse alsın kimi istiyorsa

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Galatasaray'da yönetimin, Guardiola'nın yardımcı antrenörünü teknik ekibine katmasını istediği Fatih Terim, karşı bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Terim, Elmander'le görüştü
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı takımın eski futbolcularından ve şu an Galatasaray'da scoutlık yapan Johan Elmander'le, teknik ekibine katmak için görüştüğü ve eski yıldızı ikna ettiği öğrenildi. Ayrıca geçen sezon teknik heyette yer alan ve ailevi nedenlerden dolayı ülkesine giden Albert Riera'yı da geri çağırdığı belirtildi.

Arda Turan'a da görev
Takım kaptanlarından Arda Turan'a da sezon sonunda Florya'da sorumluluk verileceği bildirildi.
terimin en büyük endişesi yönetimin istediği yardımcılar gelir ve takım çıkışa geçerse ihtimali..

Yalnız Boey ve Gedson ikilisini eklersek bayağı bayağı tempo yukarı çıkar. Tabii bu takımın tempo ve mücadele gücü en yüksek oyuncusu Berkan ilk geldiği halinin çok uzağında onu nasıl eski haline getiririz bilmiyorum

kaliteli oyuncular birbirlerini yukarı çekerler diğerleri de olumlu etkilenir onların rüzgarından

kaliteli oyuncular birbirlerini yukarı çekerler diğerleri de olumlu etkilenir onların rüzgarından
Benim futbol takımından beklediğim 2 beki ve orta sahası gerçekten çift yönlü tabiri caiz ise son dönemindeki Gedson, ilk geldiği günlerdeki Boey gibi ocak

Hani bu 4 mevkideki adamlar ne yapmalı dersen bunları örnek gösteririm, daha sonra takımın geri kalanını kurgulardım

Benim futbol takımından beklediğim 2 beki ve orta sahası gerçekten çift yönlü tabiri caiz ise son dönemindeki Gedson, ilk geldiği günlerdeki Boey gibi ocak

Hani bu 4 mevkideki adamlar ne yapmalı dersen bunları örnek gösteririm, daha sonra takımın geri kalanını kurgulardım

bizde şans yok proje plan boşuna, boey gibi oyuncu 100 gün piyasada yok cenabetliğe bakar mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt