Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde gideceği söylenilen oyuncular hep sahadaydı. Babael, Luyindama, Aytaç falan. Nasıl gideceklerse artık?

Allah’ım kendimi kaybedeceğim bana yardım et ya rabbim

Teknik direktör değişikliği olmadan hiçbir transfer yapılmamalı kesinlikle. Okan Buruk gelse kafi hiç değilse genç ve istekli bir antrenör tekrar kendini kanıtlamak isteyecektir. Okan Buruğa bir şans verip onun kuracağı takımı ve oynatacağı futbolu görelim isterim. Sahada Babel,Arda,İsmail,Aytaç,Ömer ve Oğulcan'ı içeren bir Galatasaray geleceğin takımı falan değildir artık bu yalandan uyanmak gerekiyor. Okan'ı ve Yunus'u kiralık gönder senin takımında aynı mevkilerde İsmail ve Arda oynasın kadro planlamasının mükemmelliğine bak be. Açıkçası yenilgilerimize üzülmeyi bile bayadır bıraktım keşke Avrupa'da da bu denli başarılı sonuçlar almasaydık da bu süreç daha da hızlansaydı acı ama böyle.

Konu kapanmalı yapılan transferlerin düzeyi belli gelecek olanlar da vasat olacak

Herseyin bokunu cikartiyoz ya Full yildiz aliyoruz adamlar sahada kosmuyor ya full genc aliyoruz onlarda oynamaya calisiyor ama oynayamiyorlar.

Off tam fb hareketleri yaw valla
Kanka sene başı burada tecrübe 6 , kaşar stoper diye dövündük durduk. Eğer yapılmış olsaydı bu hallerde olmazdık diye düşünüyorum doğru muyum? Onların birleştiriciliği ve tecrübesiyle gençler de bu kadar yıpranmazdı, hocanında eli kolaylaşırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt