Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca tepkisinden ötürü arada kaynıyor ama bu takımın kadrosu felaket derecede kötü

berbat bir oyuncu topluluğu var

bu kadar kötü oyuncuları nasıl toplamışız bir araya insan şaşırıyor

yeni hoca ile sil baştan yapılmalı

Kanka sene başı burada tecrübe 6 , kaşar stoper diye dövündük durduk. Eğer yapılmış olsaydı bu hallerde olmazdık diye düşünüyorum doğru muyum? Onların birleştiriciliği ve tecrübesiyle gençler de bu kadar yıpranmazdı, hocanında eli kolaylaşırdı
Mevcut kadro hocanin elini kolaylaştırıyor zaten. Genciz projeyiz kolejiz diye sıkıyor her mactan sonra. Yasli kadro olsa bu bahaneleri de olmazdi.

Birsey düşünemiyorum yaw bu takimin cidden kume dusme ihtimali var acilen bir reaksiyon lazim. Camia nasil musade ediyor cildircam. Lafa gelince en buyuk stkyiz en buyuk camiayiz ama koskoca kulup 2 kisinin elinde oyuncak olmus tek ses cikaran yok.

Herseyin bokunu cikartiyoz ya Full yildiz aliyoruz adamlar sahada kosmuyor ya full genc aliyoruz onlarda oynamaya calisiyor ama oynayamiyorlar.
bu takıma ısrarla Ömer Bayram,Babel,Aytaç, Oğulcan,arda, Halil, luyindama, barış vs aldıran hocadır, ben yaptım oldu kafasıyla yürümüyor bu işler, kendi aldirmadigi oyuncularla şampiyon olduk ne zaman kendi topçu aldırmaya başladı işler değişti bu adamları gönderirken de dünya maliyet, faydalanmakta yok, olduğu gibi zarar

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mevcut kadro hocanin elini kolaylaştırıyor zaten. Genciz projeyiz kolejiz diye sıkıyor her mactan sonra. Yasli kadro olsa bu bahaneleri de olmazdi.

Birsey düşünemiyorum yaw bu takimin cidden kume dusme ihtimali var acilen bir reaksiyon lazim. Camia nasil musade ediyor cildircam. Lafa gelince en buyuk stkyiz en buyuk camiayiz ama koskoca kulup 2 kisinin elinde oyuncak olmus tek ses cikaran yok.
Gerçekten ben de korkmaya başladım. Mevcut takımda reaksiyon verebilecek karakterde biri yok. Bu gidişin sonu küme mücadelesi gibi gözüküyor. Hocayı tutmakta ısrarr ediyorlarsa acilinden 2 kalite os 1 forvet 1 kalite sağ açık şart oğlu şart

Gerçekten ben de korkmaya başladım. Mevcut takımda reaksiyon verebilecek karakterde biri yok. Bu gidişin sonu küme mücadelesi gibi gözüküyor. Hocayı tutmakta ısrarr ediyorlarsa acilinden 2 kalite os 1 forvet 1 kalite sağ açık şart oğlu şart
1 yıldır hazırlık maçına bile çıkmamış gedsonda kurtaramaz , form tutması Nisan ayını bulur , zaten onuda alamayacaklar

25 milyona ancak bu kadar rezalet kadro kurulurdu kurmusuz. Cok degil ya gecen sene taylan belhanda kılınç ortasahasi ile her macta iyi oynuyorduk neredeyse. Hadi belhanda gitti, yine gedson taylan ikilisi ile iyi gitmisti. Simdi bakiyorum, asla bizde os olamayacak cicaldau ve berkan ile çıkıyoruz. İkisi de en iyi ihtimal rotasyon oyuncumuz olurlar. Emre kilinca ne oldu ? Taylana ne oldu ? Gittik iki tane romene 12 milyon para bayıldık, bir tanesi saha içinde saklaniyor, digerinin de yetenegi olsa da cok çok ham bir adam, daha sagina soluna pas verirken pasın şiddetini ayarlamakta zorlanıyor. Fatih terim kalir kalmaz ki kalmamasi lazim ama bu takima acilen futbolcudan anlayan bir sportif direktör lazim. Bir daha da terime asla transfere karistirmamak lazim

Basın toplantisını izledim simdi.yine kagıta yazılmiş birkac çumle goz ucuyla okumaya calisarak sacmalanan cumleler,biraz racon kesmeler ve kapanıs.Oyun yok,taktik sistem yok bombos konusma

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
devre arasına girerken bıraktığımız iyi futbolla ikinci devreye başlamalıydık diyor hangi iyi futbol , hangi devre arası alt tarafı bir hafta ara verildi , milletin aklıyla dalga geçmek bu

Satın Marcao ile Kerem'İ küme düşelim. Hocamın gençleri bir alt ligde gelişsin. Bir sonraki sene zımba gibi dönelim.

--------------------Doğan------------------------------------
Boey Nelsson Marcao Yerli Solbek----
---------------Gedson Yabancı 6------------------------
Bruma-------10 numara-Kerem&ocampo
---‐------------------Yabanci Forvet-------'---------

İdare edebilecek bir yerli sol bek olsun yeter yabancı sınırını geride kullanmaliyız
Adam yiyen 6 numara şart melonun yarı kalitesinde biri bile gelse yeter,onun dışında lincoln,felipe gibi bir 10 numara şart
Kanatta solbakken falan bizim işimizi görmez bruma kiralık gelsin her türlu coşturur,keremin olmadığı veya batirdiğı zamanlarda ocampo alınsın babel gireceğine o girsin
Gomis gibi etkili olacak bir forvet şart,Gedson diye tutturan taraftar nasil forvet demiyor şaşiriyorum..

25 milyona ancak bu kadar rezalet kadro kurulurdu kurmusuz. Cok degil ya gecen sene taylan belhanda kılınç ortasahasi ile her macta iyi oynuyorduk neredeyse. Hadi belhanda gitti, yine gedson taylan ikilisi ile iyi gitmisti. Simdi bakiyorum, asla bizde os olamayacak cicaldau ve berkan ile çıkıyoruz. İkisi de en iyi ihtimal rotasyon oyuncumuz olurlar. Emre kilinca ne oldu ? Taylana ne oldu ? Gittik iki tane romene 12 milyon para bayıldık, bir tanesi saha içinde saklaniyor, digerinin de yetenegi olsa da cok çok ham bir adam, daha sagina soluna pas verirken pasın şiddetini ayarlamakta zorlanıyor. Fatih terim kalir kalmaz ki kalmamasi lazim ama bu takima acilen futbolcudan anlayan bir sportif direktör lazim. Bir daha da terime asla transfere karistirmamak lazim
son yıllarda yaşadığımız en büyük akıl tutulması bu seneki transfer döneminde oldu
felaket bir operasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt