Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv - Sayfa 157 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tribünler maç sonu yönetim istifa dedi yönetim geleli 6 ay oldu yani daha çok az bir süre geçti ve ilk kez yönetim istifa sesleri yükseldi önümüzdeki hafta ya yönetim gider ya Fatih hoca gider şu şartlarda 2 taraftan biri gider veya 2'si birden gider.
 
Biri domfa mesaj atsin. Ismini 53footballmanager ve Fatih Terim olarak degistirsin. Üstüne hocanin resmini kullansin. Onun sayesinde hoca Hatay macindan sonra kovulur
 
Sosyal medyada Fatih terim gidince hersey kötü olacak diyenler var bende merak ettim bir araştırdım.Terimden sonra luce geliyor başarılar ortada sonra bir hagi dönemi var tek kupayla kapatılmış.Eric geretsle alınan şampiyonluk var hatta hamza hocayla alınan 4 kupa var arada cevat güler felan var onları geçtim yani kimse merak etmesin Terim gidince kötü olan birşey olmuyor.

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
nihat diyor ki selcuktan tecrubelisi ki var kac kupasi, sampiyonlugu var.
Oglum bunlar iflah olmaz ya.
Vallahi şu ülkeden defolup gidip norvecte köye yerlesip oranın amator kume takimlarini tutup futbolu takip edecegim artik ya.

Ya arkadaş futbol oyunu icin üniversite seviyesinde egitimin şart olmasi gerekiyor artik.
 

Dogan Alemdar icin Lens - Rennes macini izliyorum. Rennes’in 2000 dogumlu sag beki Assignon iyi topcu. Adamlarin alt yapisindan son yillarda iyi sag bekler cikiyor. Boey, Soppy, Assignon.

Fransa liginden daha fazla oyuncu almamiz lazim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt