Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi bir zeka sorunu var takımın yıllardır. Oyun zekası yerlerde geziyor. Saha içi yerleşim konusunda da yıllardır bu kadar kötü bir takım izlemedim. Hoca ne diyor ne istiyor bilmiyorum ama bu takıma iyi bir antrenör ekibi şart. Madem genç oyunculara yatırıp yapılıyor, onları geliştirecek altyapıya da yatırım yapılması şart. Öyle bir tane antrenörle, yardımcı hoca ile olacak iş değil.

Bu takımı şu ilaçtan başkası kolay kolay yukarı çekemez bu sezon için;

1641677923739.png

Berkani taylanin yaptigini bartug yapamaz mi en azundan bi mac dene. Assuncao da Okadar kötü oldugunu sanmiyorum. Bi Mac oynadi finish.
Bencede bartug oynamalıydı.Ama giresun macinda cikan kadro bastan kaybediyo zaten.marcao,anholt,muslera,feghouli,taylan,kerem,mohamed,diagne.full eksik.ismail ayri dert hadi omerle,berkanla,aytacla,ogulcanla rakibi acamazsin yav.arda marda var bi de.yani zaten takimda isteksiz ve kirilgandi.cabuk dagildilar hocanin dedigi gibi.Ciddi kalite sorunu var.hoca da,takimda her turlu eleştiriyi hakediyo ama omurgada cok eksigiz.kale,ortasaha ve forvet...

1641678098985.png

giresun 10 kişi kaldı yendik
hatayı son dkda
kasımpaşa ve trabzon 2 farktan yenemedik
alanya , kayseri maçları kazanma şansımız yoktu
göztepe maçında kaleci yumurtladı
rizede herif penaltı kaçırdı
konya maçı ballıydık
bjkde penaltı atsak 1 p çıkarabilirdik

1641678115943.png

bi antep maçını sıkıntısız aldık sanırım
kgümrük ortada maçtı beraberliği sonda kurtardık
fb maçı şaibeli maç onu konuşmıyalım
malatya maçı zar zor 1-2 posyon yakaladık atamadık
altay maçı da rakibin istediği zmn posyona girebildiği bi maçtı
sivas da fb gibi bence şaibeli
başak maçı 1 kere gelip gol attılar yanlış hatırlamıyosam
demirspor ilk yarısını kötü oynamadık ama 2. yarı takım çözüldü
antalya maçını da antep gibi sayalım her ne kdr ilk yarı kötü oynasak da
ve bugünkü izah edilemez maç

baktığımızda 2 rahat galibiyet var sanırım. ama ilk 10 maç 17 puan almamıza rağmen 2. 10 maç 10 puanlık bloktan daha kötü maçlar var orda. o da enteresan 1 nokta

Sabaha kadar yazsaniz da bisey degismeyecek.adam acik acik kalacagim dedi,sabir istedi.baskanla aram iyi dedi.ha keske gitse o ayri.kotu ayrilmasini istemiyorum hocanin.zaten gelecek hocaya da 2 mac sabretmeyeceksiniz,o da malum.bosuna tatava yapmayin yani.gecen de yazdim,sonunda iyi seyler olacaksa bu kotu zamanlara katlanirim,sabrederim bi taraftar olarak.elimden bu gelir ancak.ama öte yandan ciddi anlamda kaliteli ve lider adama ihtiyaci var bu takimin.3 tane hem de,geri kalani da diger ihtiyaclar zaten.iyi geceler.bosuna debelenmeyin,bu da boyle bi zaman.bu ani yasamak gerekiyor,sonra ayaga kalkmak icin.
Sanane milletin ne yazdigindan forumun akil hocasi misin birader

Bu akil adam postlari beni bitiriyor yaw

Bjk onca eksik diyolar.Yarin sahada en azindan bi atiba bi josef olacak.Veya pjanic.Say say bitmiyo.Bizde kim var lan?sahada abi olarak,lider olarak?Boyle planlama olur mu hocam?Bastan yanlis ve eksik planlamayla yola ciktiniz

Yeni hoca
+
Okan
Cokcalis
Gedson
Yaratici bir adam

Gelecek sezon 3 kupada olmayiz zaten. Belki yeni hoca bir ise yararsa, onun sayesinde sampiyon olmayi beceri.

Ekli dosyayı görüntüle 146392

giresun 10 kişi kaldı yendik
hatayı son dkda
kasımpaşa ve trabzon 2 farktan yenemedik
alanya , kayseri maçları kazanma şansımız yoktu
göztepe maçında kaleci yumurtladı
rizede herif penaltı kaçırdı
konya maçı ballıydık
bjkde penaltı atsak 1 p çıkarabilirdik

Ekli dosyayı görüntüle 146393

bi antep maçını sıkıntısız aldık sanırım
kgümrük ortada maçtı beraberliği sonda kurtardık
fb maçı şaibeli maç onu konuşmıyalım
malatya maçı zar zor 1-2 posyon yakaladık atamadık
altay maçı da rakibin istediği zmn posyona girebildiği bi maçtı
sivas da fb gibi bence şaibeli
başak maçı 1 kere gelip gol attılar yanlış hatırlamıyosam
demirspor ilk yarısını kötü oynamadık ama 2. yarı takım çözüldü
antalya maçını da antep gibi sayalım her ne kdr ilk yarı kötü oynasak da
ve bugünkü izah edilemez maç

baktığımızda 2 rahat galibiyet var sanırım. ama ilk 10 maç 17 puan almamıza rağmen 2. 10 maç 10 puanlık bloktan daha kötü maçlar var orda. o da enteresan 1 nokta
Rezil bi durum gercekten

Hoca gitmediği sürece fussbala küsüm.

Anlamıyorum her takım elindeki ölçüsünde birşeyler oynamaya çalışıyor.

Bizde gıdım çözüm üretme yok , gittikçe geri gidiyoruz.

Sürekli bir karmaşa hali

Üzerine göbekli Arda'dan medet umuyoruz , midem bulanıyor artık.

Sabaha kadar yazsaniz da bisey degismeyecek.adam acik acik kalacagim dedi,sabir istedi.baskanla aram iyi dedi.ha keske gitse o ayri.kotu ayrilmasini istemiyorum hocanin.zaten gelecek hocaya da 2 mac sabretmeyeceksiniz,o da malum.bosuna tatava yapmayin yani.gecen de yazdim,sonunda iyi seyler olacaksa bu kotu zamanlara katlanirim,sabrederim bi taraftar olarak.elimden bu gelir ancak.ama öte yandan ciddi anlamda kaliteli ve lider adama ihtiyaci var bu takimin.3 tane hem de,geri kalani da diger ihtiyaclar zaten.iyi geceler.bosuna debelenmeyin,bu da boyle bi zaman.bu ani yasamak gerekiyor,sonra ayaga kalkmak icin.
fal bakacak misin istifa gunune dair?

Hocamın jüpiter haritasında istifa gözüküyor mu?

Terimi destekleyenlerde bosuna debeleniyo diyelim de anlasilsin bari.Onlarda hoca gitmesin derdinde,ugrasinda.Twitterda,sosyal medyada.Bu yönetim ve hoca gidecek gibi durmuyo,son durum bu.
Üzüntünün fazlasi zarar.Bu kadar takmayin demek istedim

Hocayı taktir ediyorum.Takimi iyi çalıştırdığı belli.Öyleki yine çıkarken top kaptırıp yedik,yine Ömer kademeye giremedi ve gol oldu,yine Halil altı pasta golleri atamadı,yine Morutan sürekli top kaybı yaptı...Kolay değil emek ister böyle istikrarlı bir performans.Arada bir yanlışlıkla olsa da şu dediklerimiz olmazsa asıl o zaman düşünün,takım hiç çalışmıyor demektir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt