pro ft, anti ft meselesi değil bu nihayetinde bu adam gelip 2 şamp kazandırdı, sonra cl için kiralık-free agentlarla fln bi kadro kurdu bocaladı, devre arası değiştirdi bişeyleri ve takım düzeldi ama araya pandemi-talihsizlikler girdi, geçen sene bence iyi yönetti bi yere kadar ama olmadı (transferler sene başında olsa farklı olurdu), bu sene de seçim meçim, psv maçı derken sezona tam mealiyle giremedik, iyi kötü dransferler yapılıp bişey denendi ama mühim bölgeler yine eksik kaldı, ligde belki de benim gördüğüm en kötü perf var netekim avrupada iyi oynadı bu takım ve gruptan çıktı. şimdi bu döneme baktığım vakit anti ft olsam 4 senedir 5 senedir rezaletiz fln demem gerekiyor ama diyemem çünkü öyle düşünmüom. o yüzden anti işini geçelim. foruma göre pro ft idim her zaman ama o kdr da pro ft olduğumu sanmıyom, sadece garip ve küçük şeyler için ya da yanlış şeyler üzerinden hayvani eleştiriler olunca garip geliyodu. neyse şimdi demirspor maçından itibaren (bana göre en azından) hoca değişimi sürecine girdik zira bu kdr puan kaybı, zirveden bu kdr kopuş ve oyuncuların saha içindeki durumları artık hoca değişiminin şart olduğunu gösterior. bu anti olmak değil ama klübün geldiği nokta hususunda durum tespitidir. bu saatten sonra anca transferle düzelir onda da doğru tercihler yapılacağını sanmıyorum zira romenlere 10 ve stopere iyi olsa da 7 verilen yerde (berkana 4 de sorgulanabilir belki) daha iyi takviyeler yapılır mı bilmiyorum. yani anti ft olmak istemem ama gelinen nokta demir spor maçı itibariyle bu takıma artık hocanın hükmedemediği ve bir etkisinin olmadığı yönünde. yani ftyi orta-iyi derecede seven birinin vaziyetin ft out ile çözüleceği kanaatine varan tayfa varsa o tayfaya mensubum