Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa maçı, farklı kulvarlar, yoruluyoruz vs...
Bunların hepsinin bahane olduğu iyice anlaşıldı bugün
Yorgunluk, maç temposu felan değil bunun adı gevşeklik

avrupaya gitmek zorundasin yav nasıl gitmeyelim en temizinden nereden bakarsan 15 milyon euro para.
Oyuncu transferi için para diye dilenecegine kendi parani yaratacaksin.
En kötü ilk 4'te olmaliyiz ve bu çok zor değil.

Avrupa demek para demek, her alanda para demek.
Nakit paranin yaninda oyuncu pazarlama demek.
Onun yaninda ise marka pazarlama demek.
Senin bu sene yaptigin sukse olasi scout transferinde oyuncu için tercih sebebi olur, sıcrama tahtası görür. Yoksa senelik 1.5 milyon euro maaş ile başlarsın, kabul ettiremez aşagiya dustukce kalite de düser.

+ bizim genlerimiz.

Rahmetlinin gönderilmesi dogruydu. 'Rezil' oldugumuz maclar yuzunden yolladik herifi. 3 sene de bir ton rezil mac daha yasadik. Ahi var taniminin hakkaniyetli sekilde uydugu tek isim olabilir
Besiktas maci tek basina yeter ya kovulmasi için ben o kadar edildigimiz baska bir mac hatırlamıyorum. Tarihi rezillik cikmamasi tamamen şansımıza.

avrupaya gitmek zorundasin yav nasıl gitmeyelim en temizinden nereden bakarsan 15 milyon euro para.

Senin bu sene yaptigin sukse olasi scout transferinde oyuncu için tercih sebebi olur, sıcrama tahtası görür. Yoksa senelik 1.5 milyon euro maaş ile başlarsın, kabul ettiremez aşagiya dustukce kalite de düser.
İlk 4'te olmak zor değil diyorsun da şuan 11. sırada olduğumuzu ve evimizde Denizli ve Giresun'u yenemediğimizi hesaba katmiyorsun sanırım

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim bitiricilik ve yetenek problemimizde diger bir husus iste. 3.ligden onceki sene gelmis cocuk azmiyle calisip kendini gelistirerek Galatasaray gibi takimin "en onemli" silahi oluyorsa, konusulmasi gereken cok sey vardir. Bunlar tabiki olur ama zaman alir. 1 senede bu seviyeye cikmak cok ilginc :) Bu da bende soru isaretleri katsayisini arttiriyor. Kalecilerde yildiz olur, digerleri de, sana karsi.
Adamın ekibinde 2 tane yardimci hoca,1 tane analizci, 1 tane ne oldugu belli olmayan kaleci antrenoru, scott piri + yasin kücük. +3 tane fizyoterapist +3 tane top toplayıcı adam var.
Sahadaki furbolla dogrudan iliskili kişi koca floryada bu.

Sonra oyuncu niye gelismiyor, takımın niye bitiriciligi yok.
Mustafa muhammedin bireysel antrenman koçu bile şu ekibin uzerindedir.
Kafayı yiyeceğim artık.
Sabredilecek ekip bu, oyunculari gelistirecek yetistirici ekip bu, yersen.

Evet o mac 10 olabilirdi. Benzerlerini hataya karsi falan yasiyoruz artık.
Salak herif halbu ki taş gibi top oynatıyordu, kim bunun kulağına fısıldadı da birden sistem değiştirdi o ara acaba. Son yıllarda en anlayamadığım olay ilk 7 haftadaki oyunun bi anda yok olmasıydı

Adamın ekibinde 2 tane yardimci hoca,1 tane analizci, 1 tane ne oldugu belli olmayan kaleci antrenoru, scott piri + yasin kücük. +3 tane fizyoterapist +3 tane top toplayıcı adam var.
Sahadaki furbolla dogrudan iliskili kişi koca floryada bu.

Sonra oyuncu niye gelismiyor, takımın niye bitiriciligi yok.
Mustafa muhammedin bireysel antrenman koçu bile şu ekibin uzerindedir.
Kafayı yiyeceğim artık.
Sabredilecek ekip bu, oyunculari gelistirecek yetistirici ekip bu, yersen.

Bu konularda sana net katiliyorum. Bizim bu tip anahtar antrenmanlara ozel atanmis uzmanlara ihtiyacimiz var. Duran toplar, bitiricilik, defansif farkindalik gibi. Ligimizde bile bazi takimlarda tek tuk var boyle hocalar. Bizim yardimcilarin teknik gorev dagilimini cok merak ediyorum mesela.

Sanki 3-5 saat evvel bi rezillik olmamış hoca dediğimiz adam aklımızla dalga geçmemiş gibi şimdi burda transfer mi bekleyeceğiz! Transfer olsa nolcak ki, olanlar ne hale geldi gördük işte.

Salak herif halbu ki taş gibi top oynatıyordu, kim bunun kulağına fısıldadı da birden sistem değiştirdi o ara acaba. Son yıllarda en anlayamadığım olay ilk 7 haftadaki oyunun bi anda yok olmasıydı
selcuk fisildamistir ona da yahu..Top cevirme kaplumbaga futbolunun mucidi selcuk bu ulkede.

Sampiyon olmadigimiz sezonlarda
20/21 2.sira
19/20 6.sira
16/17 4.sira
15/16 6.sira
13/14 2.sira
10/11 8.sira

İlk 4 cok da kolay degil bence.

Tam motzart postu oldu. Ona benzemeye basliyorum 😔

Bu konularda sana net katiliyorum. Bizim bu tip anahtar antrenmanlara ozel atanmis uzmanlara ihtiyacimiz var. Duran toplar, bitiricilik, defansif farkindalik gibi. Ligimizde bile bazi takimlarda tek tuk var boyle hocalar. Bizim yardimcilarin teknik gorev dagilimini cok merak ediyorum mesela.
+tüm antrenmanlarij canlı yayin olarak premium icerigi seklinde yayinlanmasini istiyorum orada çıkar.

Neden korkuyoruz muhtesem top cevirme taktigimiz cozulur diye mi korkuyoruz acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt