Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocasi, oyuncusu, başkanı, onun elemani hepsi ayrı dalga geçiyor camiayla

Arda Turan: "Aylarca gösterilen tüm fedakârlığın, birlikte çalıştığım insanların gösterdiği büyük çabanın, emeğin sonucu; farklı bir açıdan çekilen bir fotoğraf neticesinde oluşturulan ucuz bir popülizm midir? Hayır."

Arda Turan: "Bunun böyle olmadığını da herkese, kariyerim boyunca yaptığım gibi çok çalışarak yeniden hatırlatacağım. Galatasaray için mücadele vermekten geri durmayacağım, bu genç takımın büyüme sürecinde bana ne zaman ihtiyaç duyulursa orada olacağım. Hiç vazgeçmeyeceğim."

Dun hakemlik ne vardı

Birkaç gereksiz faul caldi ama canimizi acitmadi cok. Nelssonun ilk 2 hareketi sari kartti 3.pozisyonda anca sari verdi o da itirazdan. Omerin ceza sahasında taktiği celmeye pen6 calabilirdi calmadi. Ogulcanin vole deneyip 2 kisi arasinda kaldigi pozisyon disinda aleyhimize pozisyon hatirlamiyorum.

Ogulcanin pozisyonunda bizim aleyhimize penaltı calinsa ana avrat soverdim ya bence o da temizdi çok ucuz olur..

Subat gelmeden gitmezse zaten bu sene %100 gitti. Haziran'i filan beklerse 2022 - 2023 de gitti

bu sene zaten gitti.

ilk yarinin son iki macina yeni hoca ile cikmaliydik. takimi görsün, kendi futbol görüsüne uygun transfer talep etsin diye.

simdi yeni hoca gelse bile zor toparlar, ama seneye tekrar birseyler olur.

haftaya kaybedersek, ona göre küme düsmeye mücadele etmis bir hoca gelmeli. bu isin sakasi yok, asalara bir inersen, cikmasi cok zor olur.

Kulüp sirk oldu. İsteyen istediğini diyor bu ne lan bu ne laçkalık herkes bi açıklama yapıyor. Yönetici gider 2 vasıfsızla yayın yapar başkan hoca topçular twitterdan açıklama yapar

Bahattin demirbilegin zenginliği sosyal medya üfürmesi fan hesaplari adamı zengin diye pazarlıyor. Birde krasnodar da adamın bir gorevi de yokmuş sadece adamlarin stadının yapımında yapan sirketmis adam ne yönetim kurulunda ne de söz sahibi. Bizim salak fan sayfalari sirf fenerde zenginler çıkıyor diye karşılaştırma yapmak için adami olmayan mertebeye çıkarttılar.
Adam gerçekten zengin, dünyanın en büyük 115. inşaat firmasının sahibi.Milyar dolarlık projeler yapıyolar ama Krasnodar olayını tam bende bilmiyorum.

saha kenarında ana avrat söven bi td soyunma odasında napıyordur allah bilir
topçuların suratından akıyor mutsuzlukları. luyindamanın morutanın mustafanın eli ayağı birbirine girdiğini net olarak görüyorsun
böyle bir ortamdan ancak yenilgi serisi çıkar. gelecek 2 3 topçu da kurtarmaz. et bozuldu bi kere parazitler yeni gelenleri de sarmaya devam eder
bu giresun maçıyla bombok bir tünele girdik. allah acır umarım bize de kümede kalırız.
futboldan anlamayan tonton yüzlü bir dede bile gelse takım düzelir.

Kendine bu kadar önem atfetme ya altı üstü bir forum üyesisin. Kim niye çekinecek senden , güldürme insanı. Siktiriboktan fikirlere sahip olduğunu düşündüğüm kişileri direkt muhatap almıyorum. 34 yaşında adam , forumda herhangi bir insanın kendisinden çekinebileceğini düşünüyor , yazık. Zerre zeka parıltısı barındırmayan akp göndermelerini bizim mesajlarımızın hemen sonrasında ortaya sıçan bir vasat olarak burada kolpa delikanlılık pozları kesme , komik oluyorsun. Al şimdi bu tıpayı yarın öbür gün ishal olursun , lazım olur.
dedi yazdıklarımın kendisine geldiğini düşünecek kadar kendisini önemli gören birisi

bu sene zaten gitti.

ilk yarinin son iki macina yeni hoca ile cikmaliydik. takimi görsün, kendi futbol görüsüne uygun transfer talep etsin diye.

simdi yeni hoca gelse bile zor toparlar, ama seneye tekrar birseyler olur.

haftaya kaybedersek, ona göre küme düsmeye mücadele etmis bir hoca gelmeli. bu isin sakasi yok, asalara bir inersen, cikmasi cok zor olur.
Daha bankalar odemesi var. O nasil olacak bilinmiyor

25 milyona ancak bu kadar rezalet kadro kurulurdu kurmusuz. Cok degil ya gecen sene taylan belhanda kılınç ortasahasi ile her macta iyi oynuyorduk neredeyse. Hadi belhanda gitti, yine gedson taylan ikilisi ile iyi gitmisti. Simdi bakiyorum, asla bizde os olamayacak cicaldau ve berkan ile çıkıyoruz. İkisi de en iyi ihtimal rotasyon oyuncumuz olurlar. Emre kilinca ne oldu ? Taylana ne oldu ? Gittik iki tane romene 12 milyon para bayıldık, bir tanesi saha içinde saklaniyor, digerinin de yetenegi olsa da cok çok ham bir adam, daha sagina soluna pas verirken pasın şiddetini ayarlamakta zorlanıyor. Fatih terim kalir kalmaz ki kalmamasi lazim ama bu takima acilen futbolcudan anlayan bir sportif direktör lazim. Bir daha da terime asla transfere karistirmamak lazim
kadro kusursuz değil ama bu kadar da kötü değil..sistemi olmayan antreman yapamayanve hocası tarafından psikolojisi yerle bir edilmiş futbolcuların suçlanması yersiz.. sadece yeni bir hoca bir ö nlibero ve10 numara transferiyle bu kadro bambaşka bir kimliğe bürünecektir.

ŞU Omer vr Babel geldiginden beri gun yuzu goremiyoruz.Bi ara Bjkli kaleci Cenk vardi gittigi takimlara cenabetlik cokturuyordu.Babel ile Omerde oyle .Cenki gondermistik rahata ermistik.Su 2 ugursuzu kovalim.Yigit Karagozun internetini devre disi birakalim yavastan galibiyetler gelmeye baslar.

ŞU Omer vr Babel geldiginden beri gun yuzu goremiyoruz.Bi ara Bjkli kaleci Cenk vardi gittigi takimlara cenabetlik cokturuyordu.Babel ile Omerde oyle .Cenki gondermistik rahata ermistik.Su 2 ugursuzu kovalim.Yigit Karagozun internetini devre disi birakalim yavastan galibiyetler gelmeye baslar.
Diagneyide kat bunlara

Birde bütün bi kanati cökertiyorlar.

Goztepe aldi, artık kümede kalma hesapları yapalım. Marta kadar tüm maçları kaybetsek de hoca devam edecek, mantığı bu. Takimda kadro dışı kalan oyuncu yok, uyari yok, hoca yok, yonetim yok. Küme kacinilmaz bu kafa ile.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt