- 24 Mayıs 2009
- 18.471
- 19.911
- 2.273
Hocanın Utkucan'a izle dediği forvet gündeme yarın düşer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acilen herkes satılmalı
PC mi TV mi ? pc ise gecmisi falan sil, tv ise tvyi prizden kapat 10 sn bekle tak ac deneThe requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Beinconnect girerken bu uyarıyı alıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı?
Seni şutlamışlarThe requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
Beinconnect girerken bu uyarıyı alıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı?
Pc üstadPC mi TV mi ? pc ise gecmisi falan sil, tv ise tvyi prizden kapat 10 sn bekle tak ac dene
Uza kolpatör!!!Seni şutlamışlar
UzuyorumUza kolpatör!!!
Kuzeyli Semih out
Aslanayer in
Ben de sabah Nelson mu Alparslan mi diye başlık açacaktim kıyaslama yaparak.Eldeki verilere bakarak Nelson'un Alparslan'dan tek artısı yaşı.7 m euro stopere vermeden gidin orta saha alın dedik sezon başında, yangın yaptık ama fayda edemedik.Semih daha bi futbolcuydu gozune mangal yemeden once
Nelsson transferi bizim scout ekibinin gram futbolcuyu izlemeden vaaay pas oranina bak diye alinmis gibi
Saga sola muthis huzurlu paslarls istatistik katiyor
Sezi 0 kafa 0 riskli ofansif pas 0 top uzaklastirma 0 mudahele 0
Ben boyle devri alemin ...........
Stoperin işi savunma yapmak. Yediğimiz gollerde bir hatası yok , yani stoper hatan yok. Ortasahan ne gol atıyor ne oyun kuruyor , forvetinin golü yok , kanatlarda postalamanın garanti bakıldığı Babel var. Bir Morutan var oynayacak.Semih daha bi futbolcuydu gozune mangal yemeden once
Nelsson transferi bizim scout ekibinin gram futbolcuyu izlemeden vaaay pas oranina bak diye alinmis gibi
Saga sola muthis huzurlu paslarls istatistik katiyor
Sezi 0 kafa 0 riskli ofansif pas 0 top uzaklastirma 0 mudahele 0
Ben boyle devri alemin ...........
HAAAAAAA?