Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuzeyli Semih out
Aslanayer in

Semih daha bi futbolcuydu gozune mangal yemeden once

Nelsson transferi bizim scout ekibinin gram futbolcuyu izlemeden vaaay pas oranina bak diye alinmis gibi
Saga sola muthis huzurlu paslarls istatistik katiyor
Sezi 0 kafa 0 riskli ofansif pas 0 top uzaklastirma 0 mudahele 0

Ben boyle devri alemin ...........

Nelsson transferi bizim scout ekibinin gram futbolcuyu izlemeden vaaay pas oranina bak diye alinmis gibi

Ben de sabah Nelson mu Alparslan mi diye başlık açacaktim kıyaslama yaparak.Eldeki verilere bakarak Nelson'un Alparslan'dan tek artısı yaşı.7 m euro stopere vermeden gidin orta saha alın dedik sezon başında, yangın yaptık ama fayda edemedik.

Stoperin işi savunma yapmak. Yediğimiz gollerde bir hatası yok , yani stoper hatan yok. Ortasahan ne gol atıyor ne oyun kuruyor , forvetinin golü yok , kanatlarda postalamanın garanti bakıldığı Babel var. Bir Morutan var oynayacak.

Bu adam kime pas atsın , 11 kişiyi mi çalımlasın. Bu adama salladık R yapmayalım diye bu tarz karalamalara gerek yok.

12.sirada olmamiz topcu alirken/satarken nasil etkiler sizce
Yillar evvel ardayi satarken ispanya basininda 8.siradaki takimdan topcu mu alinir gibisinden haberler vardi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt